BitcoinDeFiEthereumKrypto News

Krypto-Analytiker warnt vor möglicher Schwächephase für Ethereum im vierten Quartal

Krypto-analytiker advarer om mulig svaghedsperiode for Ethereum

Krypto-analytikeren Benjamin Cowen har advaret om en mulig svaghedsperiode for Ethereum (ETH) i de sidste tre måneder af året. Ifølge Cowen kan der tegne sig et lignende mønster for Ethereum som i 2016, hvilket kunne indikere en negativ udvikling i fjerde kvartal. På det højeste niveau kunne ETH miste betydelig værdi, før der igen indtræffer en opsving i det kommende år. Investorer bør derfor være forberedte på mulige kursfald i fjerde kvartal, udtaler Cowen på platformen X, hvor han har 862.400 følgere.

Potentiel fremgang i første halvår 2025

Trods disse kortsigtede bekymringer understreger Cowen, at Ethereum i første halvår 2025 (H1) igen kunne opleve en kraftig stigning, hvis mønstret fra de foregående år gentager sig. “Med stigningen i september er 2016-mønstret stadig intakt,” siger analytikeren. Hvis dette bekræftes, kan et rødt fjerde kvartal være forestående, efterfulgt af en opsving i første halvår 2025. Han henviser til lignende udviklinger i 2019, hvor ETH også registrerede tab i fjerde kvartal, men kom sig året efter.

Ethereum – den næststørste kryptovaluta

Ethereum, den næststørste kryptovaluta efter Bitcoin, handles i øjeblikket til 2.430,79 USD, hvilket svarer til et fald på 9,9 % i løbet af de sidste syv dage. Siden lanceringen i 2015 har Ethereum etableret sig som den førende platform for decentraliserede applikationer og smart contracts og spiller en central rolle i DeFi-sektoren. På trods af kortvarig volatilitet forbliver kryptovalutaen et vigtigt aktiv for mange investorer i kryptoverdenen, ikke mindst på grund af sine videreudviklinger som Ethereum 2.0, der har gennemført overgangen til Proof-of-Stake-modellen.

Top  Grønt lys til Bitcoin-Spot-ETF forventes fra SEC i januar 2024

Dominansen af Tether på kryptomarkedet

Cowen udtaler sig også om dominansen af Tether (USDT) på kryptomarkedet. Han understreger, at en brud på den langsigtede trendlinje på ugebasis for USDT-dominans kunne være et tegn på en kommende rally for Bitcoin. Tether, som den førende stablecoin, bruges ofte som en sikker havn i tider med høj volatilitet. Hvis USDT-dominansen falder, kunne det indikere, at markedets deltagere i stigende grad skifter deres stablecoins til andre kryptoaktiver, herunder også Bitcoin. “Denne trendlinje skal brydes, før en egentlig rally kan begynde,” kommenterer Cowen.

Konklusion

Samlet set er Ethereum underlagt visse risici i fjerde kvartal ifølge Cowen, men der er også potentiale for en positiv udvikling i første halvår 2025. Markedet er dog fortsat volatilt, så investorer bør være opmærksomme og diversificere deres porteføljer for at mindske risici. Det er vigtigt at følge udviklingen tæt og søge rådgivning fra professionelle, inden man foretager investeringer i kryptovalutaer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button