BitcoinChainlinkEthereumKrypto News

Krypto-Experten spår bullmarked for Chainlink: Kan opnå 300% rally?

Kryptomarkedet oplever betydelige kursgevinster

På mandag aften ser vi markante kursgevinster på kryptomarkedet. Bitcoin stiger igen med 2,5 procent og passerer den psykologiske kursgrænse på 70.000 USD. Ethereum ser også ud til at kunne bryde modstanden ved 3.900 USD. Der er igen bullish momentum på kryptomarkedet, og Chainlink stiger endda med cirka 5 procent i løbet af de sidste 24 timer. Den førende kryptoanalytiker Michael van de Poppe ser et bullish setup for Chainlink, og mener at Top 20 altcoin på kort sigt kunne stige med omkring 300 procent. Teknisk set synes konsolideringen at være afsluttet, og LINK er klar til den næste opadgående bevægelse.

Kryptoanalytiker bullish på Chainlink: Mulig 300 % stigning?

Michael van de Poppe har identificeret et bullish setup for Chainlink i en ny post på Twitter. Kryptocurrency har kommet sig fra et kritisk støtteområde og viser tegn på en fortsættelse af opadgående trend. Van de Poppe forudsiger, at LINK kunne have nået bunden, og at Chainlink sandsynligvis vil stige markant i de kommende uger. Ifølge hans analyse kan en prisstigning på 150-300 procent være mulig, så investorer bør holde nøje øje med udviklingen hos Chainlink. Er det så tid til at købe LINK? Fundamentalt set ser situationen også konstruktiv ud.

Samtaler med Swift: Chainlink-adoption skrider frem

Juni lover at blive spændende for Chainlink takket være betydelige fundamentale udviklinger. Den 30. maj vil Chainlink og Swift diskutere fremskridtene med tokeniseringen af Real-World-Assets. Der er også rygter om en vigtig meddelelse fra Chainlink. Samarbejdet mellem Swift, det førende internationale bankmeddelelsessystem, og Chainlink samt flere finansinstitutter for at teste forbindelsen mellem blockchains, kan markant forbedre interoperabiliteten og tokeniseringen i blockchain-verdenen og føre til mere effektive, sikrere finansielle transaktioner. Massiv adoption synes mulig for Chainlink på grund af anerkendte partnerskaber.

Top  Amerikansk kongresmedlem truer med at indkalde SEC til høring om dokumenter vedrørende tidligere FTX-CEO Sam Bankman-Fried

Lær mere om Chainlink & RWA: Tjen penge med Learn-2-Earn

Viden, uddannelse og grundige analyser er afgørende for investorer i nye trends som tokenisering af Real-World-Assets (RWA) og Cross-Chain Interoperability. Disse områder er komplekse og udvikler sig hurtigt, hvilket kræver en solid forståelse og konstant læring. Informerede beslutninger kan hjælpe investorer med at identificere muligheder og minimere risici. I maj 2024 kunne 99Bitcoins være en lovende investeringsmulighed for at få indblik i nye trends som tokenisering af Real-World Assets (RWA) og Cross-Chain Interoperability.

Mislykkedes.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button