Krypto NewsRipple

Krypto-Führungskräfte treffen sich mit dem Weißen Haus: Uneinigkeit über Kryptopolitik und Unterstützung für Kamala Harris

Krypto-Førende diskuterer Kryptopolitikkens fremtid med Det Hvide Hus

Den kaliforniske kongresmedlem Ro Khanna faciliterede et virtuelt møde mellem krypto-førende og embedsmænd fra Det Hvide Hus for at diskutere spørgsmål om krypto-regulering og -politik under den nuværende administration. Mødet, som skulle forsøge at bygge bro over kløften mellem Demokraterne og kryptoindustrien, var intens fra starten af.

Deltagere og Uenigheder

Tolv personer deltog i samtalen, herunder stedfortrædende finansminister Wally Adeyemo, tidligere stabschef for Kamala Harris, Kristine Lucius, stabschef for Det Hvide Hus Bruce Reed, og vice-direktør for Det Nationale Økonomiske Råd, Lael Brainard. På krypto-siden var repræsentanter fra Coinbase, Ripple, Uniswap, SkyBridge Capital, og Circle til stede.

Krypto-førende udtrykte deres utilfredshed med den nuværende Biden-administration og påpegede den “uretfærdige” behandling, de følte at de havde modtaget.

Fremtiden: Kamala Harris’ Kandidatur

Ron Conway hævdede, at Biden-administrationen endnu ikke havde truffet foranstaltninger for at støtte kryptoindustrien, til trods for tidligere bestræbelser på at øge opmærksomheden på sektorens udfordringer.

Krypto-førende har taget Kamala Harris’ kampagne i nærmere øjesyn og ser hende som en potentiel ny fortaler for krypto. Harris har allerede opnået støtte fra krypto-entusiaster og grupper som Crypto4Harris-netværket, der arbejder på at styrke støtten til hende i krypto-fællesskabet.

Polymarket-prognose: Harris øger chancerne

Med Harris’ øgede fokus på krypto-anliggender har hendes chancer for sejr ved valget ifølge krypto-prognosemarkedet Polymarket nået 49 procent, hvilket placerer hende på lige fod med Donald Trump som præsidentkandidat.

Dette genspejler en voksende interesse og støtte fra kryptoindustrien til en potentiel Harris-administration, der har til hensigt at adressere sektorens bekymringer og udfordringer.

Top  Vigtig information om køb og salg af kryptokurser: Garanteret beskyttelse af ophavsrettigheder og investeringens risici

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button