AltcoinsKrypto News

Krypto markedets blue chip aktiver er i konsolideringsfase, mens investorer fordøjer denne uges påvirkning af amerikansk inflation og blandet kommentar fra den amerikanske centralbank

Blue chip kryptomarkeder i konsolideringsmode efter blandet inflationslæsning og kommentar fra US Federal Reserve

Blue chip krypto-markederne er i konsolideringsmode fredag, mens erhvervsdrivende fortsætter med at fordøje denne uges barrage af varme amerikanske inflationslæsninger og blandet kommentar fra US Federal Reserve.

Bitcoin (BTC) handles sidst fladt i $26.700’erne, og Ether (ETH) lige under $1.550, ned med omkring 2% i løbet af de sidste 24 timer ifølge CoinGecko.

Ether fortsætter med at underperforme Bitcoin i kølvandet på den dæmpede efterspørgsel efter de nyligt lancerede Ether futures ETF’er i USA sidste uge, de seneste ETH token-salg fra Ethereum Foundation og bekymringer om on-chain-svaghed, der har fået ETH-inflationsraten til at blive positiv igen.

De fleste andre store altcoins fortsætter også med en nedadgående tendens, hvoraf nogle er XRP (XRP), Solana (SOL), Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE), Tron (TRX) og Toncoin (TON), der alle er ned mellem 1-4% inden for de sidste 24 timer.

Med blue chip krypto-markeder, der stadig handler med en overvejende negativ tendens, vil erhvervsdrivende fortsætte med at vende sig mod det meget illikvide shitcoin/meme coin-marked i håb om at gøre hurtige gevinster.

Her er nogle af de bedst præsterende mønter ifølge DEXTools.

LYNX ($LYNX)

Selvom det for nylig er faldet markant fra tidligere ugentlige højder, er en shitcoin ved navn LYNX ($LYNX) stadig oppe imponerende 90% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools.

Token havde sidst en markedsværdi på lidt under $2 millioner, tæt på 250 ejere og omkring $170.000 i låst likviditet.

Top  Fundamentalt starke Altcoins Stacks (STX) und Maker (MKR) zeigen sich bullish - Analyse von On-Chain-Daten und Bitcoin-Charts

Token har en 5% køb- og salgsafgift samt fem andre smart kontraktafvigelser ifølge DEXTools’ sikkerhedsrevision, så potentielle investorer bør udvise en betydelig grad af forsigtighed.

BarnBridge ($BOND)

BarnBride ($BOND), token af BarnBridge’s cross-chain risk tokenization platform, har nydt godt af en almindelig pumpe på 60% inden for de sidste 24 timer fredag ifølge DEXTools.

Det har sendt tokenet tilbage til sit højeste niveau siden slutningen af august og til en markedsværdi på omkring $24 millioner, amid handelsvolumener på mere end $250.000 i løbet af 24 timer.

Token har næsten 14.000 ejere og omkring $275.000 i likviditet samt ingen bekymrende aspekter ved dens tokenkontrakt.

Tokenet er næsten helt sikkert ikke en svindel, da det har eksisteret siden 2020, hvilket er gammelt i forhold til de fleste meme coins.

Perpbot ($PB)

Perpbot ($PB), der hævder at være tokenet, der styrer en banebrydende sniper-, options- og futures Telegram-bot med samme navn, er imponerende oppe 70% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools.

Shitcoin havde sidst en markedsværdi på omkring $200.000, låst likviditet på omkring $150.000 og tæt på 500 ejere.

Det har dog en 5% købsafgift og en 5,47% salgsafgift, så eventuelle potentielle investorer bør sørge for, at de er meget sikre, før de involverer sig.

Kryptoalternativer at overveje

Shitcoins er meget risikable, da de fleste ikke har nogen reel værdiforhøjelse.

For dem, der leder efter en endnu bedre sandsynlighed for kortsigtede gevinster, er en alternativ højrisiko-højebelønnings-investeringsstrategi at involvere sig i kryptoforsalg.

Dette er, når investorer køber tokenene fra nystartede kryptoprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Top  Bitcoin, Litecoin & Co: Kryptomarkedet udvikler sig fredagmiddag

Disse token sælges næsten altid billigt, og der er en lang historie med, at forsalg leverer enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske hold bag sig og en fantastisk vision om at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkast på deres forsalgsinvestering meget god.

Holdet på Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå forsalgsprojekter for at hjælpe investorerne.

Her er en liste over 15 af de projekter, som teamet betragter som de bedste kryptoforsalg i 2023.

Se de 15 kryptoforetagender.

Disclaimer: Crypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel leveres til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button