BitcoinKrypto News

Krypto-Milliardär im Gefängnis: Wie Changpeng Zhaos Vermögen trotz Haft weiter wachsen könnte

Den faldne Krypto-Milliardær: Changpeng Zhao

Changpeng Zhao, også kendt som CZ, er en af verdens rigeste mennesker. Desværre er han nu på vej til fængsel i USA, efter at have været involveret i en sag omkring pengevask. Dette gør ham til den rigeste person, der nogensinde er blevet fængslet i USA.

Zhao er grundlæggeren af Binance, verdens største kryptobørs. Hans formue anslås til næsten 40 milliarder dollar, hvilket placerer ham på en imponerende 38. plads blandt verdens rigeste mennesker.

En dyr skændsel

Efter at have indgået en aftale med amerikanske anklagere omkring anklager for pengevask, måtte Zhao og Binance betale en bøde på 4,3 milliarder dollar og 50 millioner dollar, henholdsvis. Zhao, der er født i Kina, måtte træde tilbage som leder af børsen og må ikke længere have en aktiv rolle i virksomheden.

Fremtidsplaner bag tremmer

Selvom Zhao nu skal tilbringe fire måneder bag tremmer, planlægger han allerede sin tilbagevenden til friheden. Han har beholdt sine aktier i Binance, som ifølge rapporter udgør 90% af virksomheden. Derudover ejer han også US-Binance, som blev værdisat til 4,7 milliarder dollar i den seneste finansieringsrunde.

Voksende formue trods fængsling

Trods sin forestående fængsling forventes Zhaos formue at fortsætte med at vokse under sit ophold. Bitcoin, som tidligere oplevede et stort fald efter FTX-børsens kollaps, har genoprettet sin værdi og ramt en rekordhøj kurs på omkring 73.000 dollar i marts. Zhao ejer selv kryptovalutaer, men specifikationerne er ikke offentliggjort.

Investeringer og forbindelser

Efter sin tid bag tremmer planlægger Zhao at fokusere på investeringer inden for krypto, bioteknologi og kunstig intelligens. Han har allerede været i USA for at netværke med andre iværksættere, herunder Sam Altman fra OpenAI.

Top  Bitcoin-minere står over for udfordringer, selvom krisen synes at være overstået: Hvordan går det med industrien? En stemningsrapport.

Selvom Changpeng Zhao måske er i en udfordrende situation i øjeblikket, ser han ud til stadig at have planer om at fortsætte med at bygge sin formue og investere i fremtiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button