BitcoinEthereumKrypto News

Krypto-News: Bitcoin-Kurs auf dem Vormarsch – ETF-Nachfrage steigt stark an

I den seneste tid har Bitcoin-kursen haft en stigning på over 10 procent, samtidig med at dens dominans er vokset. Dog har bullerne endnu ikke formået at bryde igennem modstanden ved 68.000 dollars. En potentiel breakout kunne åbne vejen mod det tidligere All-Time High. I dagens diagram har der udviklet sig en klar opadgående trend inden for en periode med konsolidering, understøttet af højere topper og bunde. Testen af modstanden ved 68.000 dollars nærmer sig nu.

Den seneste kursrally er blevet drevet af en stor efterspørgsel efter Bitcoin-Spot-ETF’er.

Bitcoin-ETF’er: Efterspørgslen vender tilbage – bullish!

I den seneste tid er efterspørgslen efter Bitcoin steget markant, især inden for Bitcoin-Spot-ETF’erne. En stærk handelsuge har ført til en kapitaltilførsel på 2,1 milliarder dollars, hvilket har øget den samlede værdi af kapitaltilførslerne til over 20 milliarder dollars.

Sammenlignet med guldet, der tog omkring fem år at nå lignende værdier, har Bitcoin-ETF’erne nu en historisk rekord på 65 milliarder dollars på kun et år.

Den stigende efterspørgsel efter Bitcoin er særligt bullish på grund af den begrænsede udbuddet. Med en maksimal mængde på 21 millioner Bitcoins og det allerede store antal i omløb, bliver det knappe udbud en afgørende faktor. Fortsætter efterspørgslen med at stige, som det er tydeligt med de seneste ETF-tilstrømninger, kan priserne stige yderligere. Dette ubalance mellem udbud og efterspørgsel forstærker det bullish momentum, da færre og færre Bitcoins er tilgængelige for handel.

Bitcoin Alternative: PEPU fortsætter med at eksplodere – hvad ligger bag?

Ud over Bitcoin er der spændende muligheder på kryptomarkedet i oktober 2024.

Top  Nikkei-Index i Tokio henter sig efter massive kursfald

Pepe Unchained ($PEPU) er på kort tid blevet et af de mest spændende krypto-projekter i år. På få måneder lykkedes det for Presale at rejse over 20 millioner dollars i kapital. Fokus for Pepe Unchained er at udvikle en Layer-2 løsning skræddersyet til Meme-Coins’ behov. Denne teknologi sigter mod at muliggøre mere effektive og omkostningseffektive transaktioner samtidig med at adressere Ethereum’s skaleringsudfordringer.

En central del af Pepe Unchained er at fremme udviklere, der kan udvikle innovative applikationer baseret på denne Layer-2 teknologi. Et tilskudsprogram er blevet etableret for at yde økonomisk støtte til udviklere for at fremme teknologisk udvikling og skabe et stærkt økosystem omkring projektet. Derudover er der for nylig blevet introduceret et portal på hjemmesiden, hvor brugere kan afprøve alle platformens funktioner, herunder en decentraliseret børs (DEX), en blockchain-udforsker og broer til andre netværk.

Pepe Unchained adskiller sig fra andre Meme-Coins ved at have et bredere formål end blot handel. Ved at implementere Layer-2 teknologien kan transaktioner udføres langt hurtigere og billigere, hvilket især inden for Meme-Coin-området giver en betydelig fordel. PEPU er ikke bare en simpel Meme-Coin, men den indleder et aktivt økosystem.

Hvis du ønsker at investere i Pepe Unchained, kan du blot besøge hjemmesiden, forbinde din tegnebog og udveksle ETH, USDT eller BNB for $PEPU. Dog vil der være en kommende prisstigning omkring 24 timer.

*Investering er spekulativt. Vær opmærksom på, at din kapital er i fare. Dette websted er ikke beregnet til brug i retsordninger, hvor beskrevet handel eller investering er forbudt, og bør kun bruges af personer og på lovlig vis. Din investering er muligvis ikke egnet til investorbeskyttelse i dit land eller din bopælsstat. Udfør din egen due diligence. Dette websted er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på dette websted.

Top  Durststregen inden for DeFi rejser spørgsmål om fremtiden for kryptos såkaldte flagskibssektor - Hvordan sektoren kan komme sig.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button