BitcoinEthereumKrypto News

Krypto-Spieler auf Polymarket wetten auf Bitcoin-Tiefpunkt – Marktzusammenbruch und Unsicherheit lassen Preise auf Talfahrt gehen

Aktuel situation på kryptomarkedet

Bitcoin under pres

45 procent af handlerne på Polymarket forventer, at prisen på Bitcoin vil falde under 45.000 dollar før september. Dette kommer efter en markedsnedtur, der har ført til en aktuel pris på 50.000 dollar og over 1 milliard dollars værdi af likvidationer inden for de sidste 24 timer.

Ethereum følger trop

Ikke kun Bitcoin oplever uro på markedet, men også Ethereum. En prognose viser, at Ethereum kun har en 3 % chance for at ligge over 3.000 dollar inden for de næste dage. Prisen på Ethereum er faldet med 22 % på daglig basis og 33 % på ugebasis.

Reaktion fra Polymarket

Oprettelse af markedscrash-sektion

Polymarket har oprettet en ny sektion på deres platform dedikeret til markedscrash. Dette sker samtidig med, at sandsynligheden for en nød-zinssænkning fra Federal Reserve er steget markant. Der er også spekulationer om en mulig Zinssenkung på mere end 50 basispoint ved Federal Open Market Committee’s (FOMC) møde i september.

Udsigter for USA’s økonomi

I mere illikvide markeder på Polymarket har handlerne vurderet, at der er en 30 % sandsynlighed for en recession i USA i år og en 20 % sandsynlighed for en bankkrak inden september. Disse tal skal dog tages med et gran salt på grund af de lave kapitalbeløb, der handles med.

Konklusion

Det aktuelle pres på kryptomarkedet har ført til pessimisme blandt handlere på Polymarket, der forudsiger yderligere nedture for både Bitcoin og Ethereum. Samtidig er der også bekymringer om en mulig økonomisk nedgang i USA og spekulationer om nødforanstaltninger fra Federal Reserve. Markedsdeltagerne følger nøje med i udviklingen og forsøger at navigere gennem de urolige farvande på kryptomarkedet.

Top  Ripple Labs siegt erneut gegen SEC: Auswirkungen auf den Markt und die Zukunft des Falls

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button