BitcoinKrypto News

Krypto-Trader spår Bitcoin-kurs over 200.000 dollar i 2025: Er det realistisk?

Bitcoin: Prognose ser Allzeithoch i løbet af få uger

Er vi allerede vidne til begyndelsen på en ny opadgående trend? I løbet af de sidste 24 timer er prisen på Bitcoin (BTC) steget med 2,7 procent, og resten af krypto-markederne ånder lettet op: Den globale krypto-markedsværdi steg med cirka 2,2 procent natten over og har nu nået 2,08 billioner dollars.

Momentum har bragt den førende kryptocurrency tilbage over det psykologisk vigtige niveau på 60.000 dollar. Dette signalerer, at der kan være mere opadgående bevægelse i vente. Topperformere på daglig basis inkluderer Nervos Network (CKB) med en stigning på 17,03 procent, DePIN cryptocurrency Bittensor (TAO, +8,99 procent) og Immutable (IMX, +8,98 procent).

På kort sigt har Rentenedskæringer fra den amerikanske centralbank Federal Reserve (FED) altid en stærk indflydelse på Bitcoin og krypto-markederne – men hvad med mellemfristen? Kommer Bitcoin til at skyde mod nye højdepunkter, eller er kryptovalutaen optimalt positioneret til sådanne bevægelser? Den populære krypto-strateg Kaleo udtaler sig om dette i en ny Bitcoin-prognose.

Kaleo betragtes som en af de mest kendte kryptoanalytikere i branchen, og over en halv million mennesker følger ham på X (tidligere Twitter) for hans prognoser. Nu skifter Kaleo til at være bullish omkring Bitcoin. Han viser en omvendt graf over Bitcoins kursudvikling og skriver med et glimt i øjet, at man skulle være mere bearish.

Men ved nærmere undersøgelse af hans grafik bliver det klart: Kaleo lægger et prisniveau i seks-cifret højde i udsigt! I 2025 når Bitcoin derfor over 200.000 dollars – og begynder allerede bullrunet i oktober!

Top  Kryptomarkedet i fokus: Ripple's succes, Cardanos stærke performance og El Salvadors bitcoinisering. Hvad betyder Simpsons' spot på NFTs?

I en anden Bitcoin-prognose skitserer Kaleo den kortsigtede bevægelse. Traderen antyder: Bitcoin vil stadig være i bunden i nogle dage endnu, før tyrene begynder at trampe fra den 23. og katapulterer den førende kryptovaluta til over 75.000 dollars i oktober!

Aktuelt handler Bitcoin til 60.233 dollars. De prisniveauer, der er fremhævet i prognosen, repræsenterer derfor en stigning på 24,52 procent eller en saftig 232 procent. Men er det realistisk?

Bitcoin: ifølge prognosen bullish fra oktober?

Kaleo er ikke den eneste i branchen, der forventer en imponerende præstation på kryptomarkederne i de kommende uger. Det er næsten blevet en banalitet: August/september = bearish, oktober/november = bullish.

Men ud over den historiske sæsonbetingelse, hvilke tegn er der på et snarligt bullrun? Top-trader Rekt Capital, en af de mest kendte tradere overhovedet, peger for eksempel på den styrkede Bitcoin-dominans.

Baggrund: Bitcoin-dominans er en værdi, der angiver Bitcoins markedsandel i forhold til det samlede marked for kryptovalutaer. BTC-dominansen beregnes ved at dividere Bitcoins markedskapitalisering med den samlede markedskapitalisering af alle kryptovalutaer.

Rekt Capital understreger: Bitcoin-dominansen har netop nået et nyt all-time high og er steget til niveauer, som Bitcoin sidst har set for fem år siden! Det viser: Det går hurtigt fremad – og BTC har alt på plussiden for at stige gennem taget om få uger og nå nye rekordpriser. Hvis du stoler på Bitcoin-prognosen og ønsker at investere: Køb Bitcoin med bankoverførsel er en populær mulighed.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button