Krypto News

Krypto-Wetten erobrer sportsverdenen: Hvordan politiske begivenheder som US-valget påvirker spilindustrien

Krypto-Wetten i stigende popularitet

Ny trend inden for online spil

Der er i øjeblikket en stigende interesse for nye online-tilbud. Især krypto-satsninger bliver mere og mere populære, og begivenheder som fodbold-EM eller de kommende amerikanske valg giver yderligere opmuntring, som det fremgår af en ny infografik fra Wette.de.

Interesse for sportssatsninger stiger

Interessen for sportssatsninger er steget markant, hvor Google Trends-scoren nåede sit højdepunkt under EM. Som tidligere rapporteret den 27. juni satte de fleste brugere deres penge på sejre til holdene fra England og Spanien; og præcis disse hold er nu to uger senere i EM-finalen.

Dezentrale platforme for krypto-satsninger

En af de steder, hvor folk kan gå hen, er Polymarket, en decentral platform, hvor brugere kan placere satsninger på udfaldet af kommende begivenheder ved at bruge kryptovalutaer. Sportsbegivenheder driver efterspørgslen, men politiske begivenheder som det amerikanske valg eller endda mindre begivenheder som forbundsdagsvalget er næsten lige så vigtige.

Spekulationer om US-valget

Ifølge infografik har kunderne på den nævnte dezentrale platform samlet satset 240,1 millioner amerikanske dollars på, hvilken (potentiel) præsidentkandidat der vinder USA’s valg i 2024. Tallene taler deres eget sprog: 63 procent stemmer på Donald Trump, mens Joe Biden kun får 20 procent.

Forskellige platforme for politiske satsninger

Ikke kun alternative og dezentrale udbydere giver mulighed for spekulation på udgående politiske begivenheder. Også andre platforme giver spekulanter adgang. Fælles for dem alle er, at de fleste tror, at Donald Trump vil blive den næste amerikanske præsident.

Top  Bitcoin ETFs tiltrækker investorer med 530 millioner dollars

Konklusion

Resultaterne er mere entydige end dem fra nationale meningsmålinger. Mange samfundsvidenskabsmænd antyder, at dette blandt andet skyldes, at nogle vælgere ikke altid taler sandt under meningsmålinger. Anonymt ser det i hvert fald ud til, at de fleste forventer, at republikaneren vinder.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button