BitcoinKrypto News

Kryptoanalytiker prognosticerer: Bitcoin kan nå 135.000 $ i det nuværende halveringscyklus

Bitcoin-prognoser afsløret af kryptografisk analytiker

Kryptowährungen, herunder Bitcoin, er for tiden genstand for stor spekulation og usikkerhed. Som en af de mest omtalte kryptovalutaer tiltrækker Bitcoin konstant opmærksomhed fra investorer og analytikere.

En af de mest bemærkelsesværdige Bitcoin-prognoser kommer fra CryptoCon, en velrenommeret krypto-analytiker, der bruger Gann Square-metoden, Halbierungszyklen-teorien og teorien om aftagende afkast. Disse metoder er blevet anvendt til at forudsige tidligere Bitcoin-topværdier med stor nøjagtighed.

Gann Square-metoden og Bitcoin-prognoser

CryptoCon brugte Gann Square-metoden til at bestemme topværdierne for første og tredje cyklus af Bitcoin og anvendte denne viden til at forudsige topværdierne for den nuværende fjerde cyklus. Metoden inkluderede også brugen af “blå 2×1 Fächer” og teorien om Halbierungszyklen fra den 28. november.

Imidlertid viste den anden cyklus sig at være en afvigelse, og Bitcoin prisen endte lidt over den femte niveau. Dette førte til to mulige resultater for den nuværende fjerde cyklus – en forudsagt værdi på $135.000 og en forudsagt værdi på $89.000.

Stigningen i Bitcoin-prisen over tid

For at understøtte CryptoCons prognose kan man kigge på historiske data for Bitcoin. Den første cyklus fra 2010 til 2014 resulterede i en stigning fra en meget lav værdi til en topværdi på $1.177. Den anden cyklus fra 2015 til 2018 startede ved $250 og steg til en hidtil uset topværdi på $20.000. Fra 2018 til 2022 beviste Bitcoin sin modstandsdygtighed ved at stige fra under $6.000 til en imponerende værdi på $68.800.

Top  SEC-Chef Gary Gensler advarer om farerne ved kryptomarkedet og prøver Grayscale-afgørelsen

Gann Square og dens betydning for Bitcoin-prisen

Yderligere bevis for CryptoCons prognose kan findes ved at analysere Gann Squares “Fan” linjer. Den blå “2×1 Fan” linje repræsenterer en trendvinkel, hvor prisen stiger dobbelt så hurtigt som tiden. Når Bitcoin-prisen er tæt på denne linje, antyder det traditionelt en “fair value”. Det er værd at bemærke, at Bitcoin sjældent har været under denne grænse i sine 13 år, undtagen under nedture som i slutningen af 2022 efter FTX-kollapset og under Covid-crashet i marts 2020.

På den anden side repræsenterer den grønne “1×1 Fan” linje en afbalanceret markedstilstand, hvor priserne stiger over tid. Historisk set har Bitcoin-prisen nået sit højdepunkt, når den befinder sig langs denne linje.

Konklusion

CryptoCons prognose for Bitcoin-topværdien i den nuværende cyklus siger enten $89.000 eller $135.000. Dette er baseret på Gann Square-metoden og teorien om aftagende afkast. CryptoCon har tidligere haft succes med at forudsige topværdier ved hjælp af disse metoder.

Det er vigtigt at bemærke, at ingen kan forudsige fremtiden med 100% nøjagtighed, og der er altid usikkerhed og risiko forbundet med Bitcoin-investeringer. Investorer bør altid være opmærksomme og gøre deres egen forskning, inden de træffer beslutninger om at investere i Bitcoin eller andre kryptowährungen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button