BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Kryptoanalytiker prognostiziert: Ethereum-Preis auf $6.000 bis September 2024

I en pågående diskussion om Ethereum’s fremtid mellem kendte kryptoanalytikere, har den populære kryptoanalytiker Degentrading fremsat en bemærkelsesværdig prognose. Han forudsiger en stigning i Ether-prisen til $6.000 inden september 2024.

Denne forudsigelse står i kontrast til analysen fra Andrew Kang, grundlægger af Mechanism Capital, der forventer, at Ethereum vil underpræstere trods den kommende introduktion af amerikanske Spot Ethereum ETF’er.

Grunde til den mulige prisstigning

Grundlaget for Degentrading’s prognose er baseret på en detaljeret analyse af ændringer i Open Interest (OI) på Chicago Mercantile Exchange (CME) siden dagene før ETF’erne blev lanceret. Der er bemærket en betydelig stigning i OI på ca. $5 milliarder.

Til trods for dette påpeger Degentrading, at nedlæggelsen af betydelige Prime Brokers, som Genesis, gør spot-udlån som sikring mod CME-futures mere udfordrende. Han skønner, at volumen af sådanne grundlæggende transaktioner kunne være begrænset til $1-2 milliarder, hvilket efterlader en potentiel tilstrømning på omkring $7 milliarder, afhængigt af yderligere antagelser.

Kritik af eksisterende markedsanalyser

Degentrading positionerer Ethereum langt over de ofte trukne sammenligninger med traditionelle finansinstrumenter eller endda med Bitcoin.

I modsætning hertil har guld en markedsværdi på omkring $15 billioner, og Bitcoin betragtes ofte som digitalt guld. Denne tilgang antyder et betydeligt vækstpotentiale for Ethereum ud over blot opbevaring af værdi.

Yderligere henviser Degentrading til samtaler med aktører inden for traditionelle finansverden (TradFi), som viser mere entusiasme for ETH og i nogle tilfælde endda for Solana (SOL) sammenlignet med Bitcoin. Dette støtter hans påstand om betydelige potentielle kapitaltilstrømninger til ETH.

Opsamling af markedssentiment

På tidspunktet lige før lanceringen af Ethereum ETF’er mener Degentrading, at der hersker en generelt nedtonet stemning på Crypto Twitter (CT), hvilket han beskriver som “den bedste tekniske opstilling for ETH”. Han fremhæver, at de nuværende lave forventninger til den initiale kapitalstrøm – skønnet til $500 millioner over seks måneder – faktisk kunne udgøre et solidt grundlag for en stærk rally.

Top  Crypto-projekter og investorer søger vækstmuligheder i Asien på grund af øget regulering i USA

Trods denne optimistiske prognose er der stadig risici og usikkerheder. Der vil blive nøje overvågning fra markedets deltagere og investorer af, hvordan globale makroøkonomiske faktorer samt specifikke udviklinger inden for kryptorummet fortsat vil påvirke Ethereum og det bredere marked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button