Krypto News

Kryptobørsen Gemini får retten til at give investorer 242 procent afkast

Kryptobörse Gemini: Gericht beschert Anlegern 242 Prozent Rendite

Anlæggere på den kryptovalutabørs Gemini har haft deres aktiver frosset siden januar 2023 i Gemini Earn-programmet. Dette skyldes, at børsens forretning med at betale renter på kryptoindskud brød sammen, da virksomheden gik konkurs. Efter en lang ventetid har investorerne nu fået god nyhed.

Langvarig ventetid er ovre

Siden børsens kollaps har investorerne været urolige for deres investeringer, der var blevet låst fast i Gemini Earn-programmet. Men nu har en domstol besluttet at give investorerne 242 procent af deres oprindelige investering tilbage – en glædelig nyhed for de berørte parter.

Gemini Earn-programmet løber igen

Med den positive afgørelse fra retten kan Gemini nu starte deres Earn-program op igen. Dette betyder, at investorer kan forvente at modtage deres tilgodehavende renter og genoptage deres handel på børsen.

Opdateringer for investorer

For investorer, der har været berørt af Gemini’s konkurs, er det vigtigt at holde sig opdateret med de seneste nyheder og meddelelser fra børsen. Det anbefales at følge med i kommunikationen fra Gemini og sikre sig, at man er klar over alle krav og betingelser for at få adgang til ens midler.

Afsluttende tanker

Efter en lang periode med usikkerhed og bekymring er det endelig godt at se, at investorerne på Gemini-børsen får en vis grad af kompensation for deres tab. Med rettens beslutning om at tilbagebetale 242 procent af investeringerne kan investorerne nu se frem til at genoptage deres handel med fornyet tillid.

Top  Bitcoin-Mining: Wasserverbrauch steigt - Lösungsansätze dringend nötig

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button