BitcoinEthereumKrypto News

Kryptocomeback: Peter Thiel griber til krypto igen

Peter Thiel investerer i Bitcoin og Ethereum før den seneste Bullenrun

Rygterne siger, at PayPal- og Palantir-grundlæggeren Peter Thiel har investeret betydeligt i kryptovalutaer før den seneste stigning.

Kryptocomeback: Peter Thiel vender tilbage til krypto

Ifølge insiderkilder har risikovirksomheden Founders Fund, grundlagt af milliardæren Peter Thiel, investeret i Bitcoin og Ethereum igen. Denne beslutning signalerer Silicon Valleys nye interesse for kryptomarkedet. Sidste år investerede Founders Fund 200 millioner dollars i kryptovalutaer, hvor halvdelen gik til Bitcoin og den anden halvdel til Ether. Dette signalerer en tilbagevenden for kryptomarkederne efter at have lidt under kryptobørsens sammenbrud og andre store spillere. Disse hændelser førte til prisfald og et trist stemning blandt branchen samt indgreb fra reguleringsmyndighederne.

Tidligere kryptoinvesteringer har betalt sig

I 2022 faldt Bitcoin til næsten 15.000 dollars, men priserne for både Bitcoin og Ether er gradvist steget igen. Dog ligger de stadig klart under deres højdepunkt fra november 2021. Founders Fund begyndte aggressivt at erhverve Bitcoin allerede i 2014. Før krypto-markedskrasjet i 2022 besluttede fonden at sælge og opnåede en utrolig afkast på omkring 1,8 milliarder dollars.

Peter Thiels forkærlighed for kryptovalutaer

Kilder har oplyst, at Founders Fund begyndte at erhverve Bitcoin sidste sommer, da prisen var under 30.000 dollars. Over flere måneder fortsatte fonden med at købe Bitcoin og Ether. En talsmand for fonden nægtede dog at kommentere. Peter Thiel, medstifter af PayPal og Palantir, har gentagne gange givet udtryk for sin værdsættelse for Bitcoin. Han har beskrevet kryptovalutaen som en valuta baseret på blockchain-teknologi, der eksisterer uden for centralbankernes indflydelse. Thiel understregede, at Bitcoin fungerer både som en værdibeholder som guld og som en sikring mod centralbankernes pengepolitik.

Top  Stacks, THORChain og Celestia får markedets opmærksomhed, som investorer søger efter den bedste krypto at købe nu.

Hans forkærlighed for kryptovalutaer harmonerer med milliardærens overbevisninger om libertarianisme, støtte til begrænset regering og støtte til teknologisk innovation.

Kilde: finanzen.net

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button