BitcoinEthereumKrypto News

Kryptograf Adam Back enthüller gamle e-mails i retssag mod påstået Bitcoin-skaber Craig Wright: Kan det endelig afsløre sandheden?

Blockchain News Pressespiegel

I en nylig artikel fra BTC-ECHO, det førende medie for Bitcoin og Blockchain siden 2014, rapporteres der om de seneste udviklinger i retssagen mod den formodede skaber af Bitcoin, Craig Wright. Adam Back, kryptograf og administrerende direktør for Blockstream, har i den forbindelse afsløret gamle e-mail-korrespondancer med Satoshi Nakamoto. Denne korrespondance kan muligvis hjælpe med at klarlægge, om Craig Wright virkelig er ophavsmanden til Bitcoin.

Denne offentliggørelse af e-mails synes at underbygge, at Adam Back og Satoshi Nakamoto er to forskellige personer – en teori, der hidtil har været genstand for mange diskussioner. E-mailsne dateres tilbage til 2008 og inkluderer blandt andet et udkast til det berømte Bitcoin-Whitepaper. Udfaldet af denne retssag forbliver at afvente; dommen forventes i slutningen af februar.

Kryptowährungen i Medierne

DER AKTIONÄR behandler også emnet kryptowährungen: I en artikel belyses, hvordan den seneste Bitcoin-boom har drevet virksomheder som Coinbase. Efter at værdien af en Bitcoin for nylig igen oversteg en billion dollar – hurtigere end børs-sværvægtere som Apple – blev også aktien i den kendte krypto-handelsplatform gavn af imponerende kvartalsresultater.

Coinbase har for nylig haft betydeligt højere indtægter, end der var blevet forudsagt. Derfor hævder nogle analytikere, at disse tal måske stadig er sat for forsigtigt. Interessant nok udnyttede Cathie Wood imidlertid denne stigning til at sælge aktier i Coinbase fra porteføljen i sin fond, hvilket midlertidigt satte pres på deres kurs.

Fremtiden for Kryptowährungen

En anden interessant perspektiv tilbydes af en artikel i WirtschaftsWoche: Under overskriften “Vergesst Bitcoin? Warum Anleger jetzt auf die zweite Reihe der Kryptowährungen setzen” diskuterer Philipp Frohn potentialet i Ether (Ethereum), hvis værdi i øjeblikket stiger stærkere end Bitcoin.

Top  Uniswap overvejer at inkludere UNI-holdere i gebyrstrukturer - hvad betyder det for dig?

Dette kan være relateret til overvejelser om snarlig godkendelse af ETF’er for Ethereum-baserede produkter efter modellen af de vellykkede lanceringer af forskellige Bitcoin-ETF’er i USA. Hvis sådanne Ether-ETF’er godkendes, kan de på mellemlang til lang sigt føre til en betydelig prisstigning, da store institutionelle investorer ville få lettere adgang. Ikke desto mindre indebærer dette også en risiko i tilfælde af manglende godkendelse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button