BitcoinCardanoEthereumKrypto NewsLitecoinRipple

Kryptokurserne ved midtvejsvurdering: Bitcoin, Ether & Co er i minus onsdag eftermiddag.

Kryptokurser falder lidt tilbage i midten af ugen

Bitcoin og andre populære kryptokurser har oplevet lidt tab i værdi på onsdag eftermiddag. Ifølge de seneste data ligger Bitcoin-kursen på 34.333,63 amerikanske dollars, hvilket er en nedgang på 0,87 procent sammenlignet med dagen før.

Bitcoin Cash og Ethereum taber også

Bitcoin Cash, der er en anden populær kryptokurrency, har også oplevet et fald i kursen på 2,49 procent. Den ligger nu på 238,27 amerikanske dollars, efter at have været på 244,35 dollars dagen før. Ethereum har også oplevet et tab på 1,05 procent og er nu på 1.794,94 amerikanske dollars, sammenlignet med 1.813,95 dollars dagen før.

Andet populære kryptokurser i en negativ bølge

Litecoin er faldet med 2,92 procent og ligger nu på 66,85 amerikanske dollars, mens Ripple og Cardano kun har haft små ændringer og ligger på henholdsvis 0,5964 og 0,2891 amerikanske dollars. Monero er faldet med 0,38 procent, og IOTA er nede med 2,82 procent. Verge og Stellar har også oplevet små ændringer og ligger på hhv. 0,0036 og 0,1192 amerikanske dollars. NEM og Dash har også set et mindre fald med hhv. 0,0308 og 28,58 amerikanske dollars. NEO er dog steget med 1,50 procent og er nu på 9,523 amerikanske dollars.

Disse ændringer kan ses som en almindelig del af kryptomarkedets volatilitet og kan ændre sig igen i løbet af kort tid.

Husk, at investering i kryptokurser altid indebærer en vis risiko, og det er vigtigt at gøre sin egen research og konsultere en finansiel rådgiver, før man træffer investeringsbeslutninger.

Top  Kryptowährungsraum vor bedeutenden Entwicklungen im Jahr 2024: Genehmigung eines Spot-Bitcoin ETF und erwartete Halbierung

(Artiklen er baseret på data fra finanzen.net)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button