BitcoinCardanoEthereumKrypto NewsLitecoinRipple

Kryptokursernes udvikling fredag middag: Bitcoin, Ethereum, Litecoin & Co. falder i værdi

Kryptokursudvikling på fredagmiddag

Bitcoin, Ethereum, Litecoin & Co. oplever forskellige udviklinger på fredagmiddag. Her er en opdatering om de seneste kryptokursbevægelser.

Bitcoin og Bitcoin Cash

Bitcoin er faldet med 0,25 procent og handles i øjeblikket til 51.169,50 US-Dollar. Samtidig oplever Bitcoin Cash en stigning på 1,15 procent og handles til 263,22 US-Dollar.

Ethereum og Litecoin

Ethereum er faldet med 0,95 procent og handles i øjeblikket til 2.941,48 US-Dollar, mens Litecoin viser en nedgang på 0,85 procent og handles til 68,20 US-Dollar.

Andre kryptokurser

Ripple er lidt svækket og handles til 0,5359 US-Dollar, mens Cardano falder med 0,50 procent og handles til 0,5835 US-Dollar. Monero oplever en svag nedgang på 0,05 procent og handles til 124,01 US-Dollar, mens IOTA og Verge forbliver relativt uændrede i kursen. Stellar oplever en nedgang på 0,48 procent og handles til 0,1147 US-Dollar, NEM forbliver uændret og handles til 0,0380 US-Dollar, Dash viser en nedgang på 1,51 procent og handles til 29,21 US-Dollar, og endelig er NEO faldet med 0,56 procent og handles til 12,42 US-Dollar.

Dette er opdateringen på kryptokursudviklingen på det aktuelle tidspunkt, og markedet vil fortsat vise bevægelser i løbet af dagen. Stay tuned for mere information løbende.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Nettoabnehmervolumen von Bitcoin zeigt deutlich positive Entwicklung, was auf optimistische Stimmung am Markt hindeutet

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button