BitcoinKrypto News

Kryptolandskabet i Latinamerika: En dybdegående rapport fra Bitso efter 10 år

Bitso: En dybdegående analyse af Kryptolandskabet i Latinamerika

Die latinamerikanske Kryptobørs Bitso har udgivet en rapport på 28 sider, der undersøger kryptolandskabet på det latinske subkontinent. Rapporten afslører interessante indsigter i brugen af kryptokurrency i regionen.

Generelt set viser rapporten, at der er en stigende efterspørgsel efter kryptokurrency i regionen, hvor Bitcoin stadig er den mest populære. Bitso bemærker dog også markante forskelle i brugen af kryptokurrency mellem de forskellige lande på subkontinentet.

Bitso-grundlægger Daniel Vogel påpeger, at Latinamerika, som traditionelt har været præget af økonomisk ustabilitet og begrænset adgang til banktjenester, viser en tydelig påvirkning af kryptokurrency. Digitale valutaer er blevet afgørende for dem, der ikke serviceres af konventionelle banker og har givet millioner af mennesker adgang til finansielle tjenester for første gang.

Bitcoin og Stablecoins er de mest populære kryptokurrency i regionen. Selvom antallet af kvindelige brugere på Bitso stiger hurtigere end antallet af mandlige brugere, er feltet stadig domineret af mænd.

Hvad angår kryptoindkøb og -besiddelse i Latinamerika, udgør Bitcoin cirka 53% af brugernes konti på Bitso, efterfulgt af Stablecoins, der udgør omkring 26% i Argentina og 17% i Colombia. Dette afspejles også i købsadfærden, hvor 38% af alle investeringer går til Bitcoin, og 30% til Stablecoins.

Argentina skiller sig ud ved at have en betydelig højere efterspørgsel efter digitale dollars som USDC og USDT sammenlignet med Bitcoin. I modsætning hertil er Bitcoin mest populær i Mexico og Brasilien, hvor Stablecoins udgør en mindre del af investeringerne.

Regionale forskelle viser sig også i brugen af kryptokurrency. Kolumbien er den hurtigst voksende marked med en stigning på 60% i antallet af registrerede brugere, efterfulgt af Brasilien med 31%. I modsætning hertil vokser Mexico og Argentina langsommere.

Top  Elon Musk forudsiger integration af betalingsfunktion på sin platform X: Vil Bitcoin komme med?

I Argentina, hvor inflationen er høj, er Stablecoins mere populære end Bitcoin på grund af tilliden til den amerikanske dollar. Brasilien viser derimod stor interesse for forskellige kryptokurrency, herunder meme-coins, hvilket afspejler en vis grad af spekulation på baggrund af økonomisk stabilitet.

I Colombia er den colombianske peso mindre stabil, hvilket resulterer i en højere efterspørgsel efter Stablecoins, mens Bitcoin stadig er den mest handlede kryptokurrency.

Til sidst konkluderer rapporten, at de økonomiske udfordringer og usikkerheder i regionen ikke har bremset udbredelsen af kryptovaluta, og at der stadig er en stigende interesse blandt brugerne. Latinamerika anses for at være en af de mest dynamiske regioner inden for kryptomarkedet, hvor folk lever i kryptovaluta for at undgå økonomisk ustabilitet.

Som helhed er Latinamerika en unik region, der demonstrerer en bemærkelsesværdig entusiasme for kryptovaluta og agerer som en prøvegrund for applikationer, der går ud over handel og spekulation. Den konstante økonomiske ustabilitet i regionen opmuntrer borgerne til at “leve i krypto” i stedet for fiat-valutaer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button