BitcoinEthereumKrypto News

Kryptomarkederne stiger igen, men Ether hænger stadig i bremsen

Kryptomarkederne oplever opsving

Die Kryptomarkeder erholen sich igen, efter viceguvernøren for Bank of Japan nedtonede chancerne for en snarlig yderligere renteforhøjelse. Dette har givet markedet det tiltrængte løft.

Ether hænger bagud

Men gæt hvem der ikke deltager i festen? Ja, det er Ether. På trods af den generelle markedsopsving halter ETH stadig efter.

Analysatorer fra QCP Capital mener, at BoJs seneste udtalelser har haft en positiv effekt på kryptomarkedet. Dog er der en potentiel loft for kortsigtede gevinster, især for ETH.

Jump Trading fortsætter med at afhænde sine ETH-beholdninger, så der er stadig omkring 21.394 wstETH til salg, svarende til ca. 63,6 millioner dollars.

Desuden er det berygtede Plus-Token-ponzisystem også i gang og har inden for de sidste 30 timer overført 25.757 ETH til en værdi af 63,1 millioner dollars. Disse handlinger dæmper prisbevægelserne for ETH.

Bitcoin viser styrke

Aber Bitcoin (BTC) viser modstandskraft. QCP Capital er optimistisk med hensyn til BTC, da der er store opkaldskøb med udløb i december og marts.

Også store fonde forlænger deres lange opkaldspositioner fra september. En handelsidé foreslået af analytikerne ser en mulighed for at opnå en ugentlig kupon på 23 % om året, mens BTC fortsætter med at komme sig hele sommeren.

Planen for at beskytte sig mod nedadgående risici indebærer køb af BTC til en pris 21 % under den aktuelle spotpris på 45.000 dollar, men kun hvis prisen ved udløb falder under 40.000 dollar.

I øjeblikket ligger BTC-spotprisen over 59.000 dollar, hvilket gør denne handelsidé meget attraktiv for dem, der satser langsigtet på BTC.

Top  Russisk malware 'Infamous Chisel' truer sikkerheden for krypto-wallets og -børser

Økonomisk usikkerhed skader kryptovaluta

Bekymringen for en global recession er stor. Centralbankerne har været travlt beskæftiget med rentenedsættelser, alene de seneste tre måneder med 35, og overstiger dermed niveauet fra starten af 2024.

Dette minder om finanskrisen i 2008, hvor centralbankerne på det højeste punkt gennemførte 76 rentenedsættelser.

Flere faktorer nærer disse recessionfrygt. Økonomisk vækstprognoserne for 2024 ser dystre ud, hvor IMF forudser en let nedgang til 2,9 %, sammenlignet med 3 % i 2023.

Trods visse forbedringer i inflationsudsigterne fører den langsomme vækst og vedvarende inflationstryk centralbankerne til at træffe foranstaltninger for at forhindre en dybere nedgang.

Gældens forfald i USA øger yderligere stresset. Den betydelige mængde spekulative gældsbeviser med udløb i 2024 samt faldende obligationsrenter indikerer et anspændt økonomisk miljø.

Investorer strømmer til sikrere aktiver, og faldet i afkast er et klassisk tegn på manglende tillid til en bæredygtig økonomisk vækst.

Bitfinex-analytikerne mener, at frygten for økonomisk recession kan have blandede virkninger på kryptomarkedet. Bitcoin kan i tider med økonomisk usikkerhed nyde godt af sin attraktivitet som en sikker havn.

Investorer vender ofte til aktiver, der opfattes som værdibevaring. Derfor kan efterspørgslen efter Bitcoin stige, da traditionelle markeder står over for volatilitet.

Men det bredere kryptomarked, især Altcoins, kan muligvis ikke klare sig så godt. Et faldende likviditetsniveau og en nedgang i risikovillighed kan skade mindre kryptovalutaer.

Investorer kan blive mere risikoaverse og trække midler ud af risikobetonede aktiver som mindre kryptovalutaer.

Aurelie Barthere, Principal Research Analyst hos Nansen, forudsiger en 40 % sandsynlighed for en recession i anden halvdel af 2024, en 30 % sandsynlighed for en flad recession og en 10 % sandsynlighed for en hård landing. Det er langt over det historiske gennemsnit på 17 %.

Top  PlanB's Bullish Bitcoin-Prognoser sætter scenen for en spændende fremtid

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button