BitcoinEthereumKrypto News

Kryptomarkederne styrtdykker: Bitcoin og altcoins oplever store udsving – BONK lider markante tab

Markedsoversigt

I løbet af de seneste 24 timer har den samlede markedsværdi (TOTAL) og prisen på Bitcoin (BTC) mistet en vigtig støtte i det daglige diagram. Mens nogle Altcoins har oplevet bemærkelsesværdige rallyer, har andre, som f.eks. BONK (BONK), oplevet betydelige tab.

Aktuelle nyheder

Ifølge en meddelelse fra den 28. maj til Securities and Exchange Commission (SEC) har Hashdex trukket deres ansøgning om en Spot Ethereum ETF tilbage. Den første forslag om tilbagetrækning af ansøgningen kom den 24. maj, kort efter at SEC havde godkendt enhver ansøgning om en Spot ETH ETF.

Finansministeriets rapport har offentliggjort en risikovurderingsrapport om NFT’er. Rapporten understreger, at NFT’er og lignende aktiver er meget sårbare over for svindel og bedrageri.

Markedskapitaliseringen er faldende

Efter dage, hvor tegn tydede på, at den kunne overstige 2,50 billioner USD, faldt den kombinerede værdi af alle kryptoaktiver derunder. Den samlede markedsværdi ligger nu på 2,46 billioner USD, det laveste niveau i næsten ti dage.

Den næste kritiske støtte ligger på 2,39 billioner USD; en nedgang til dette punkt ville betyde et fald på 2,5 procent, hvilket er muligt. Dette skyldes, at Ichimoku-skyen, trods sin placering under stearinlysene, viser en bjørnemarkedstendens.

Ichimoku-skyen er en omfattende teknisk analyseindikator, der definerer support og modstand, identificerer trendretning og måler momentum. Derfor ville et fald til 2,39 billioner USD udslette de fleste af de gevinster, markedet oplevede den 20. maj.

Bitcoin Kurs mister vigtig støtte

Bitcoin-kursen bestemmer retningen på markedet i løbet af intradagshandelsperioderne og er berettiget til at være bearish. Dette skyldes, at verdens største krypto-aktiv har mistet den kritiske støtteniveau på 68.500 USD.

Top  Bitcoin-Preisanalyse: Steigender Trend und positive Entwicklungen am Horizont

Også den glidende gennemsnitskonvergens-divergens (MACD) ændrer sin tone fra bullish til bearish efter næsten fire uger. MACD er en momentumindikator, der viser forholdet mellem to glidende gennemsnit af et værdipapir og genererer købs- og salgssignaler.

Et bearish kryds er på vej, og hvis det bekræftes, kan BTC falde til laveste niveauer på 64.883 USD, den næste vigtige støtteniveau.

Bæriske signaler ramte BONK-investorer

BONK-kursen nåede denne uge en ny all-time high, da den steg til 0,00004000 USD. Men lige efter denne succes faldt Memecoinen i de seneste 24 timer med næsten 15 procent og bragte BONK ned på 0,00003518 USD.

Selvom chancerne for yderligere fald er høje, kan BONK forhindre en nedtur, hvis den hopper tilbage fra støtteniveauet på 0,000035000 USD.

Skulle denne pris imidlertid gå tabt, kan BONK-kursen falde til 0,00003000 USD.

Ansvarsfraskrivelse

I overensstemmelse med Trust-projektets retningslinjer er denne prisanalyseartikel kun til informationsformål og bør ikke betragtes som økonomisk eller investeringsrådgivning. BeInCrypto forpligter sig til nøjagtig, upartisk rapportering, men markedsforholdene kan ændre sig uden varsel. Foretag altid dine egne undersøgelser og søg råd fra en professionel, før du træffer økonomiske beslutninger. Desuden garanterer fortidens resultater ikke fremtidige resultater.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button