BitcoinEthereumKrypto News

Kryptomarkedet fortsætter nedturen: Bitcoin og Ethereum falder, mens Filecoin lider under Solana-partnerskab

Bitcoin og Ethereum falder, mens Filecoin indgår partnerskab med Solana

I dag er prisen på Bitcoin faldet under $51.000, mens prisen på Ethereum er faldet under $2.900. Disse fald har også påvirket de tilsvarende kryptokurser, og altcoins som Filecoin har også oplevet tab, især med en nedgang på over 6 % efter at have annonceret et partnerskab med Solana-blockchainen. Denne udvikling sker i kølvandet på en korrektion på Wall Street og nedgangen i Bitcoin.

Solana har annonceret en strategisk integration af Filecoin-teknologien for at forbedre skalerbarheden og tilgængeligheden af data i blockchain-økosystemet. Dette partnerskab er designet til at forbedre tilgængeligheden af On-Chain-transaktionshistorien og øge den generelle pålidelighed af infrastrukturen.

Filecoin oplevede et stigning for tre dage siden, der varede indtil i går. Denne stigning var et resultat af partnerskabet med Solana, som siges at indlede kryptosektorens afstandtagen fra centraliserede lagerløsninger. Dog kan projektet ikke forvente et hurtigt tilbagevenden af det spekulative interesse i et miljø præget af svækket Bitcoin.

Ser man på Filecoins seneste prisbevægelser, har der været markante opadgående impulser, som hver gang har elimineret en betydelig del af bevægelsen. Der er også tegn på en potentielt bearish dobbelttopformation omkring $7,7, som kan have afgørende indflydelse på Filecoins fremtidige prisudvikling.

På nuværende tidspunkt ser det ud til at være et muligt scenarie at afbøde de nuværende fald og vende tilbage til vækst, såfremt Bitcoin og Ethereum stabiliseres. I et ekstremt negativt scenarie er det imidlertid muligt, at Filecoin kan teste $5,5 (SMA200), men dette ville kræve en markant dobbeltcifret nedgang i Bitcoin.

Kilde: xStation5 af XTB

Risikohinvisning

CFDs er komplekse instrumenter og indebærer på grund af den høje gearing en høj risiko for at miste penge hurtigt. 76% af detailinvestorkonti lider tab ved handel med denne udbyder. Overvej, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe risikoen for at miste dine penge. Tidligere resultater og gevinstgarantier giver ingen sikkerhed for fremtidige resultater. Indhold, nyhedsbreve og meddelelser fra XTB udgør ikke investeringsrådgivning. Meddelelserne skal betragtes som markedsføring.

Top  Bitcoin og andre kryptovalutaer falder markant: Se de seneste kurstal

Handel hos TESTSIEGER:

  • XTB blev kåret som bedste CFD-mægler i 2023 af Brokerwahl.de
  • Over 66.000 handlende har stemt på dem

Det er værd at bemærke, at forfatteren kan være investeret i de diskuterede værdipapirer eller underliggende aktiver. Forfatterne skriver artiklerne på eget ansvar, og analyserne udarbejdes ikke med henblik på specifikke investeringsmål og behov for bestemte personer. XTB påtager sig intet ansvar for tab, som direkte eller indirekte er opstået som følge af trufne handlingsbeslutninger i forhold til indholdet i artiklerne.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button