BitcoinEthereumKrypto News

Kryptomarkedet holder stille og Bitcoin-kursen stiger let – Ethereum kæmper også med at nå 4.000 US Dollar.

Beam me up

Beam fortsætter sin imponerende kursstigning med en stigning på 26 procent på blot en dag. På ugentlig basis har kryptocurrency’en oplevet en stigning på 23 procent. Beam er en “Privacy Coin,” der fokuserer på anonymisering af transaktioner gennem forskellige metoder, herunder Mimblewimble-protokollen. Projektet har også bevæget sig ind i blockchain-gaming med lanceringen af Beam SDK, et softwareudviklingskit rettet mod spiludviklere.

“Japans Bitcoin” stiger i værdi

Jasmy-Coin oplevede en stigning på 20 procent sammenlignet med dagen før. På ugentlig basis har kryptocurrency’en oplevet en stigning på hele 47 procent. Jasmy Coin er blevet kaldt “Japans Bitcoin” og har nydt godt af lempelser, der tillader direkte investeringer fra risikovillige selskaber i kryptocurrencies i Japan. Projektet fokuserer på udviklingen af decentraliserede datamarkeder og blev grundlagt af tidligere Sony-medarbejdere.

Ordi-Kursen stiger markant

Ordi-kursen steg med 18 procent i løbet af de seneste 24 timer. På ugentlig basis er kryptocurrency’en steget med 34 procent og ligger nu på 50 dollars. Ordi er en BRC-20-token på Bitcoin Blockchain, der bruger Ordinal-Inscriptions, der minder om NFTs. Protokollen startede i marts 2023 og har udløst en vis kontrovers i Bitcoin-samfundet. Nogle kritikere mener, at det fylder unødigt i Bitcoin-blokke, mens andre ser det som en udvidelse af blockchain’s funktionalitet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  En nøje analyse af de førende økonomiske eksperter påvirker guldpriserne

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button