BitcoinEthereumKrypto News

Kryptomarkedet i nedadgående spiral: Top-kryptokurver mister markant værdi

Kryptomarkedet i nedadgående retning: Bitcoin, Ethereum og Co i værdifald

I løbet af de seneste 24 timer har kryptomarkedet oplevet endnu et signifikant værdifald, hvilket har resulteret i betydelige tab for mange topkryptokurrencyer. Mens nogle coins forbliver stabile, glider andre yderligere nedad og øger usikkerheden blandt investorer. Midt i disse turbulenser spekulerer mange på, hvor dybt markedet endnu kan falde, og om en snarlig bedring er i sigte.

Bitcoin, Ethereum og Co oplever fald i værdi

I løbet af de seneste 24 timer har kryptomarkedet igen oplevet et markant fald, efter at det allerede i de foregående dage havde lidt tab. Hele markedet har mistet over 2 % af sin markedskapitalisering, hvilket resulterede i, at det for første gang på lang tid faldt under 2-billion-dollar-mærket og nu ligger på 1,96 billioner dollar. Også de førende kryptokurrencyer var ikke uskadt af denne korrektion. Bitcoin oplevede således et fald på 2,13 %, hvilket fik prisen til at falde til 55.700 dollar og markedsandelen til 1,1 billioner dollar.

Selvom Bitcoin’s markedsdominans forbliver høj og for tiden ligger på 56,1 %, antyder dette, at mange investorer stadig satser på BTC trods tabene. Denne udvikling fortsætter den negative trend fra den foregående uge, hvor Bitcoin allerede har mistet over 6 % af sin værdi. Håbet om, at kursen kunne nærme sig modstanden på 60.000 dollar, svinder hurtigt. I stedet virker det mere sandsynligt, at Bitcoin bevæger sig mod støtteniveauet på 52.500 dollar. For at en trendomvending kan lykkes, skal der snart opstå en ny købskraft for at bryde den negative konsolidering og igen sætte positive impulser på markedet.

Top  Bitcoin-Enthusiasten und der wahre Unterschied zu Aktien und Gold

Ethereum i dybere værdifald

På samme måde som Bitcoin oplevede Ethereum også et værdifald på 2,11 % i løbet af de seneste 24 timer. På månedsbasis ser situationen for Ethereum endnu mere dyster ud, da coinen har mistet over 7,5 % af sin værdi i de seneste fire uger. Den nuværende pris på 2.347 dollar viser, at Ethereum i forhold til Bitcoin klarer sig dårligere, da der her skal tales om en klar korrektion, mens der stadig er tale om en konsolidering hos Bitcoin.

Memecoins og AI-tokens ramt hårdt

Korrektionen på kryptomarkedet har især ramt memecoins og AI-kryptocurrency’s, da disse ofte reagerer mere impulsivt og volatilt i sådanne faser end etablerede kryptokurrencyer som Bitcoin. Dette afspejles også i investoreres sentiment, da Fear and Greed Index faldt til 30 point i dag, tydeliggjort som ‘Fear’. Investorer er i øjeblikket lidt optimistiske og forventer primært, at den nuværende korrektion vil fortsætte.

Meme-coin-projekt tiltrækker stadig investeringer

Trods den nuværende nedtur på kryptomarkedet tiltrækker det nye memecoin-projekt Pepe Unchained fortsat imponerende investeringer. Projektet har på kort tid formået at tiltrække over 12 millioner dollars i sit PreSale. Mange investorer ser i PEPU en lovende investeringsmulighed, der fortsat skaber opmærksomhed, selv i en vanskelig tid for markedet.

En væsentlig årsag til Pepe Unchained’s succes er den planlagte introduktion af en Layer-2-løsning på Ethereum blockchainen. Teknologien sigter mod at tilbyde hurtigere transaktioner, lavere gebyrer og attraktive Staking-rewards, hvilket gør PEPU til et spændende alternativ på det nuværende kryptomarked. Tidlige investorer kan erhverve den indfødte PEPU-token til en nedsat pris på 0,0095362 dollar. Da PreSale skrider frem i flere faser med stigende priser, drager tidlige købere fordel af billigere indgangsmuligheder. For at deltage i PreSale kan investorer investere med ETH, USDT, BNB eller endda en kredit-/betalingskort, kræves en krypto-tegnebog som MetaMask.

Top  Den Einfluss staatlicher Verkaufsaktionen auf den Bitcoin-Markt

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button