BitcoinEthereumKrypto NewsPolkadot

Kryptomarkedet: Investorer skifter fokus til Ethereum og andre store kryptovalutaer som Bitcoin kæmper om at nå $60.000

Bitcoin-handler over $50.000 og står over for udfordringen med at nå $60.000, men den bredere kryptomarked nyder godt af den større kryptokonsolidering. Investorer viser stigende aktivitet på altcoin-markedet, især Ethereum og andre store kryptovalutaer som Cosmos, Polkadot og Uniswap. Forventningerne til den aktuelle cyklus minder om tidligere cykler, hvor Bitcoin først toppede ved starten af en opadgående marked, efterfulgt af Ethereum, som overgik Bitcoin i afkast, før altcoins eksploderede og overhalede både Ethereum og Bitcoin. Glassnode signalerer, at markedet nu gennemgår den anden fase.

Bitcoin står over for en halvering om cirka 1,5 måneder, hvor mange analytikere antager, at den “udsalg før halvering”, der normalt ses før tidligere cykler, allerede fandt sted i januar efter SEC’s godkendelse af ETF’er. Dette har ført til øget spekulativ interesse for altcoins, mens kapital synes at flytte til mere risikable, mindre kryptovalutaer. Den generelle stemning omkring Bitcoin er positiv, og forventningerne om en stigende marked i 2024 vokser.

I lyset af denne optimisme søger markedet efter mere “effektive” digitale aktiver end Bitcoin og er villig til at tage større risici. Langsigtet afkast er faldet, hvilket antyder mulig positiv indflydelse for Bitcoin og negativ for dollaren senere på året. På Wall Street er stemningen også positiv, men en korrektion kan føre til udstrømning af midler fra ETF’er, hvilket fremhæver både fordelene og risiciene ved Bitcoin-akkumuleringsfonde.

I det tekniske chart er vigtige støtteniveauer for Bitcoin på $44.000, mens en prishævning kan bringe den over $60.000. Analytikere forventer, at dette vil ske i marts 2024.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button