BitcoinEthereumKrypto NewsRipple

Kryptomarkt i negativ spiral: Bitcoin taber 4 procent og kursen styrter til 62.000 US-Dollar

Kryptomarkedet: Nye udviklinger sender markederne nedad

Spekulationer om en mulig trendvending på kryptomarkedet førte i første omgang til en kort opadgående bevægelse på onsdag. Men nu dominerer de negative tegn igen. Mange af de store kryptovalutaer befinder sig igen i tabssonen. En af de væsentlige begivenheder er beslutningen fra det amerikanske konkursret i Delaware-distriktet, der har godkendt omstruktureringsplanen for den insolvente kryptobørs FTX. Ifølge planen kan kreditorer forvente tilbagebetalinger mellem 14,7 og 16,5 milliarder amerikanske dollars.

Bitcoin mister 4 procent – Kursen falder til 62.000 dollars

Efter en kort opsving til 64.500 dollars dagen før faldt Bitcoin-kursen markant igen i handelsforløbet. Den blev sidst handlet til 62.200 dollars – et fald på 4 procent. Den vigtige grænse på 62.000 dollars var i fokus for sælgerne. Markedsobservatører spekulerer i, om den psykologisk betydningsfulde tærskel på 60.000 dollars vil blive testet.

Det seneste fald førte til omfattende likvidationer i Bitcoin-derivathandlen. Samlet set blev positioner for over 60 millioner dollars likvideret, hvoraf næsten 40 millioner dollars var på den lange side, hvilket ikke kom bag på nogen i betragtning af nedadgående bevægelse.

Altcoins under pres – Meme-Coins giver gevinster fra sig

Også blandt Altcoins ses et lignende billede. Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Ripple (XRP) og Bitcoin Cash (BCH) har alle oplevet kursfald mellem 1 og 2 procent. Meme-Coins blev dog hårdt ramt og gav stort set alle de gevinster fra sig, de havde opnået dagen før.

Top  PayPal ermöglicht US-Händlern den direkten Kauf, Halten und Verkauf von Kryptowährungen von ihren Geschäftskonten

Dæmpet markedsstemning – Likvidationer stiger

Markedskorrektion har tydeligt påvirket stemningen blandt investorerne. De stigende salg førte til en stigning i likvidationer i hele derivatsektoren, som sidst nåede op på 230 millioner dollars. Analytikere ser det som et tegn på den vedvarende usikkerhed og høje nervøsitet blandt markedsdeltagerne.

FTX-kreditorer håber på tilbagebetalinger

Nyhederne om den insolvente kryptobørs FTX kunne være en lysstråle. Ifølge den godkendte omstruktureringsplan forventes kreditorer at modtage tilbagebetalinger på op til 16,5 milliarder dollars. Det er dog stadig uvist, om denne udsigt er tilstrækkelig til at stabilisere det pressede marked.

Samlet set forbliver situationen på kryptomarkedet anspændt. Om markedet kan komme sig bæredygtigt eller om næste nedadgående bevægelse er forestående, vil vise sig i de kommende dage.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button