BitcoinCardanoEthereumKrypto NewsLitecoinRipple

Kryptovaluta-markedet: Bitcoin, Ethereum og andre store spillere falder, mens Dash stiger næsten 1 procent

Den aktuelle tilstand af kryptomarkedet

Kryptomarkedet oplever i øjeblikket lidt uro med prisfald på flere af de mest populære kryptokurser. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan prisen på forskellige kryptokurser har udviklet sig i løbet af dagen.

Bitcoin og Bitcoin Cash i minusterritorium

Lad os starte med at kigge på verdens største kryptokurrency, Bitcoin. I øjeblikket ligger prisen på Bitcoin på 34.342,40 US-Dollar, hvilket svarer til en nedgang på 0,48 procent i forhold til i går.

Samtidig ser vi også et prisfald for Bitcoin Cash, der i dag ligger på 243,83 US-Dollar, en nedgang på 0,91 procent i forhold til i går.

Ethereum og Litecoin viser også negative bevægelser

Ethereum, en af de førende kryptokurser efter Bitcoin, oplever også et prisfald. Prisen på Ethereum er i øjeblikket 1.797,86 US-Dollar, hvilket er et fald på 0,68 procent siden i går.

Desuden ser vi et prisfald for Litecoin, der ligger på 68,81 US-Dollar, hvilket svarer til en nedgang på 0,59 procent sammenlignet med i går.

Ripple, Cardano og Monero oplever prisfald

Der er også prisfald for Ripple, der i dag handler til en pris på 0,5710 US-Dollar, hvilket er et fald på 1,34 procent i forhold til i går.

Cardano, en mindre kendt kryptocurrency, oplever ingen prisudsving og ligger stadigvæk på 0,2990 US-Dollar, hvilket er det samme som i går.

Monero oplever også et lille prisfald, hvilket placerer kursen på 172,23 US-Dollar, et fald på 0,23 procent sammenlignet med i går.

Top  Starknet Foundation annoncerer afsked med første CEO Diego Oliva - nye udfordringer og nye ledere på vej

IOTA, Verge, Stellar, og NEM holder sig i ro

IOTA, Verge, Stellar og NEM har i dag ingen større prisudsving. IOTA ligger i øjeblikket på 0,1607 US-Dollar, hvilket er det samme som i går. Verge handles til en pris på 0,0039 US-Dollar, hvilket også er uændret i forhold til i går. Stellar og NEM ligger begge på henholdsvis 0,1171 US-Dollar og 0,0302 US-Dollar, hvilket repræsenterer ingen ændring i forhold til i går.

Dash og NEO viser positive tendenser

I modsætning til de fleste andre kryptokurser oplever Dash et lille prisstigning i dag. Prisen på Dash er steget med 0,97 procent og ligger i øjeblikket på 29,74 US-Dollar.

NEO derimod oplever et prisfald på 1,71 procent og handles i øjeblikket til en pris på 8,890 US-Dollar.

Dette er den aktuelle situation på kryptomarkedet. Det er vigtigt at bemærke, at markedet generelt er volatilt, og prisændringer kan forekomme hurtigt. Vi vil fortsætte med at følge markedet og opdatere dig med de seneste nyheder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button