BitcoinEthereumKrypto News

Kryptowährung Ether zugelassen: US-Börsenaufsicht erlaubt Handel mit Fonds

Børsenaufsicht tillader handel med Ether-fonde

Den amerikanske børsenaufsicht, SEC, har godkendt handel med fonde knyttet til kryptokurrencyen Ether. Dette åbner op for handel med sådanne finansielle produkter på Nasdaq og New York Stock Exchange. For at oprette disse fonde kræver det dog stadig en individuel godkendelse fra SEC for interesserede udbydere som BlackRock og Fidelity, uden at der er fastsat en frist endnu. Ether er den næststørste kryptokurrency, og handel med fonde knyttet til den mest kendte digitale valuta, Bitcoin, har været tilladt siden januar.

Anlæg i Ether uden direkte investering

Godkendelsen af disse fonde åbner mulighed for investeringer i Ether, uden at man behøver investere direkte i kryptokurrencien. Dette kan potentielt øge digitalvalutaers rolle i finansverdenen. Selv beslutningen om at tillade Bitcoin-Spot-ETF’er blev betragtet som et vigtigt skridt.

SECs tidligere modstand

Under ledelse af Gary Gensler var SEC længe skeptisk over for kryptokurrencier og nægtede at godkende Spot-ETF’er. Efter en retsafgørelse sidste år blev de imidlertid tvunget til at give efter for Bitcoin. Grayscale havde sagsøgt efter afslaget på deres ansøgning, og appelretten vurderede, at SEC’s beslutning var vilkårlig, da forskellen til allerede godkendte investeringer ikke var tydeliggjort. ETF’er baseret på Bitcoin futures blev allerede godkendt i 2021.

Genopblussen af ​​digitalvalutaer

Selvom digitalvalutaer tidligere har oplevet ekstreme vækst og derefter nedture, er populariteten af kryptokurrencier vokset igen de seneste måneder. I marts overgik den samlede værdi af Bitcoin den samlede mængde af aldrig før udvundet sølv. Også værdien af Ethereum er steget markant igen.

Top  Argentinas første Bitcoin-lejekontrakt markerer en milepæl i landets krypto-accept

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button