BitcoinEthereumKrypto News

Kryptowährungen erleben Preisanstieg nach Zinssenkung der US-Notenbank

Bitcoin og andre cryptocurrency stiger efter Federal Reserve-udtalelse

Bitcoin har i løbet af de seneste 24 timer oplevet en stigning på over 3,5 % og nåede en værdi på 63.000 dollars, efter at den amerikanske centralbank onsdag annoncerede en nedsættelse af renten med 50 basispoint.

Denne stigning hos Bitcoin ledsages af en stærk prisstigning hos førende altcoins som Solana og Ethereum. Solana er steget med næsten 6 % i løbet af de sidste 24 timer, mens Ethereum er steget med 4,7 % i løbet af dagen.

Avalanche har haft de største gevinst efter Federal Reserve-udtalelsen, med prisen på AVAX stigende med næsten 11 % inden for 24 timer.

Det to-dages møde i Federal Open Market Committee (FOMC) sluttede onsdag med en nedsættelse af rentesatserne til et interval på 4,75 % til 5,00 %, sammenlignet med tidligere 5,25 % til 5,50 %. Dette er den første nedsættelse af renten i fire år, den sidste fandt sted den 15. marts 2020.

Fed-chef Jerome Powell understregede på en pressekonference efter FOMC-mødet, at økonomien er stærk, og inflationen er faldet markant.

Efter nedsættelsen af renten har der været en betydelig stigning i priserne på førende cryptocurrency. Mens ugen begyndte med høj volatilitet på grund af spekulationer om rentenedsættelse, har der været en vedvarende buller bevægelse i priserne på de førende cryptocurrencies efter markedskapitaliseringen i de seneste 24 timer.

Nogle førende analytikere havde forudsagt, at FOMC ikke ville nedsætte renten, som markedet havde forventet. Mod forventning besluttede FOMC dog at nedsætte renten med 50 basispoint i stedet for 25.

Bitcoin, som i begyndelsen af ugen faldt tilbage fra over 61.000 dollars til 58.000 dollars, oplevede høj volatilitet på grund af usikkerheden om rentenedsættelsen. Med den nuværende rentenedsættelse, der stemmer overens med markedets forventninger, har der også været en moderat stigning i de amerikanske aktieindekser onsdag.

Top  SEC sagsøger Ethereum-udvikleren Consensys: Hvornår slutter Genslers krypto-felttog?

Efter fire uger med svære tider har kryptomarkedet denne uge oplevet en vedvarende positiv udvikling. Fed’s rentenedsættelsesmeddelelse drev endelig Bitcoin over 60.000 dollars, hvor prisen på den digitale valuta har befundet sig på det seneste.

En nedsættelse af renten med 50 basispoint giver sandsynligvis investorerne tillid, og vi kan muligvis se frisk kapital strømme ind i markedet. Mens Bitcoin ikke har kunnet overskride 63.000 dollars de sidste fire uger, har det heller ikke faldet under 50.000 dollars, som nogle havde forventet.

Det er dog usandsynligt, at vi vil se en ny all-time high for Bitcoin i september. De kommende amerikanske valg er en betydningsfuld begivenhed, og hvis Bitcoin tester det næste modstands niveau omkring 65.000 dollars, kan der følge gevinstrealisering.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button