BitcoinEthereumKrypto News

Kryptowährungen im Abwärtstrend: US-Konjunktursorgen belasten Bitcoin und Ethereum im September 2024

Kryptomarkedet oplever nedgang

Det seneste fald inden for kryptomarkedet har sendt priserne ned, langt væk fra årets højdepunkter. Handelen med krypto-ETN’er er rolig, og der er ingen tegn på opkøb. Stigende bekymringer om den amerikanske økonomi lægger pres på Bitcoin, Ethereum og andre kryptoaktiver. Ifølge André Dragosch fra ETN-udstederen ETC Group svækkes kryptoaktiverne på grund af vedvarende bekymringer om USA’s økonomi. Der er desuden været nettoafgange fra spot Bitcoin- og Ethereum-ETF’er i USA samt nogle negative nyheder om Ethereum. Ethereum-grundlæggeren Vitalik Buterin menes at have solgt Ethereum til en værdi af 10 millioner amerikanske dollars. ETC Group’s “Cryptoasset Sentiment Index” er vendt tilbage til et negativt niveau.

Prisfald på tværs af kryptomarkedet

Prisen på Bitcoin er faldet sammenlignet med måneden tidligere og ligger nu på 56.800 amerikanske dollars torsdag morgen – betydeligt lavere end det tidligere all-time high på næsten 74.000 amerikanske dollars i marts. På trods af dette repræsenterer det stadig en stigning på 29 procent siden årets begyndelse. Ethereum’s pris derimod er faldet næsten tilbage til niveauet ved årets begyndelse. Aktuelt ligger prisen på 2.405 amerikanske dollars, hvor den tidligere toppede over 4.000 amerikanske dollars i marts. De Ethereum-spot-ETF’er, der er blevet godkendt i USA siden juli, anses for at være blandt de største skuffelser i 2024. Prisen på Solana er også faldet, da den nu kun ligger på 132 amerikanske dollars efter at have nået 209 amerikanske dollars i marts.

Udsigterne for kryptomarkedet

André Dragosch forventer ikke nogen hurtig bedring for Bitcoin: “I september forventes konsolideringen at fortsætte, da september historisk set er den dårligste måned for Bitcoin’s performance.” En forventet rentenedsættelse i USA den 18. september havde midlertidig en støttende virkning på kryptokurserne. Generelt betragtes en rentenedsættelse som et godt tegn for risikofyldte aktiver, bemærker Oliver Schäfer, leder af Tyskland hos udstederen 21Shares.

Top  Ethereum viser tegn på en opadgående trend ifølge prominente kryptoanalytikere – vigtige niveauer og forventninger.

Fremtidige begivenheder og handel

En stor bekymring for branchen er det kommende amerikanske præsidentvalg. Donald Trumps krypto-venlige holdning skabte tidligere momentum for kryptovalutaer i juli. Ifølge Schäfer vil en sejr til Trump være positiv for branchen, hvis han holder de tidligere afgivne løfter. Dette inkluderer en mere krypto-venlig regulering, fremme af stablecoins og oprettelsen af en national Bitcoin-reserve. Med Kamala Harris’ valg som Demokraternes kandidat er Trumps sejr dog blevet mere usikker, da Harris hidtil har været tilbageholdende med udtalelser om kryptoindustrien.

Handel med krypto-ETN’er

Handlen med krypto-ETN’er er for tiden rolig, med rapporter om køb og salg. Andreas Schröer fra Lang & Schwarz observerer aktivitet i mindre valutaer som Avalanche, hvor investorer forsøger at deltage i prisbevægelserne. Ivo Orlemann fra ICF Bank ser forretning i begge retninger, med høje omsætninger primært inden for Bitcoin- og Ethereum-ETN’er samt Solana-Trackere.

Afsluttende bemærkninger

Selvom kryptomarkedet er under pres på nuværende tidspunkt, er der stadig optimisme omkring potentielle fremtidige udviklinger. Det kommende præsidentvalg i USA og andre økonomiske faktorer vil fortsat påvirke markedets udvikling i den kommende tid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button