Krypto News

Kryptowale ergattern Millionen-Schnäppchen: Diese 3 Altcoins trotzen dem Preisrückgang

Polygon (MATIC) faldt til nyt lavpunkt i 2023 – Wale køber ind

MATIC er governance-tokenet for Polygon Network, en smart contract-platform og et velrenommeret Ethereum Layer-2 (L2) skaleringssystem. Stigningen af konkurrerende L2’er som Base og Optimism (OP) har ført til et fald i markedsefterspørgslen efter MATIC i de seneste måneder.

Da kryptobørsen Binance annoncerede, at de ville fjerne Polygon-aktiver fra deres NFT-markedsplads, faldt MATIC-prisen for første gang siden maj 2022 under 0,49 dollars.

Men denne uge har en række kryptowale via rettidige kapitalindskud sørget for en øjeblikkelig genopretning til 0,52 dollars. On-chain data viser, at hvaler, der ejer mellem 10 millioner og 1 milliard MATIC, har købt 17 millioner nye tokens siden MATIC-prisen faldt under 0,53 dollars den 10. september.

Grafen ovenfor illustrerer, hvordan hvalerne øgede deres købspres efter, at MATIC-prisen var faldet til det årlige lavpunkt på omkring 0,50 dollars. Ved den nuværende pris på 0,52 dollars er de nye erhvervede 17 millioner MATIC-tokens cirka 9 millioner dollars værd.

Det forbliver dog at se, om hvalerne fortsætter med at købe eller indkasserer fortjeneste på de MATIC-tokens, de har erhvervet til lavere priser denne uge.

Store investorer forhindrer Litecoin (LTC) i at falde til 50 dollars

Litecoin (LTC)-prisen var i frit fald før det seneste halveringsbegivenhed den 2. august. Siden halveringen har LTC-minere og tradere fortsat med at øge salgspresset. Men da LTC-prisen denne uge faldt til det laveste niveau i år på 58 dollars, benyttede kryptohvaler lejligheden til at øge deres positioner.

Top  Ethereum stormer mod nye højder i håb om ETF-godkendelse: Er et kursudbrud på vej?

Hvalerne har tilføjet 55.000 LTC til deres samlede saldoer mellem den 11. og 14. september til billigere priser.

Da LTC-prisen i øjeblikket ligger omkring 63 dollars, har de 55.000 erhvervede coins de sidste tre dage en værdi på 3,5 millioner dollars. Med en sådan stor kapitalindsprøjtning ser det ud til, at kryptohvalerne har afværget en potentiel tilbagegang for Litecoin-prisen mod 50 dollars. En sådan tilbagegang blev sidst set under FTX-crashet i november 2022.

Schnäppchenjagende Wale bewahren Apecoin davor, auf null zu gehen

Apecoin (APE) er den native token for Bored Ape Yacht Club (BAYC) økosystemet. Denne uge faldt prisen på APE-tokenet til en historisk lavpunkt på 1,12 dollars. Og ligesom med Polygon (MATIC) og Litecoin (LTC) har en gruppe millionær-kryptohvaler også her kastet sig over at opkøbe APE-tokens til nedsatte priser.

Som dataene fra Santiment-Daten viser, øgede investorer med en saldo på 1 million til 10 millioner Apecoins deres beholdninger med yderligere 4,65 millioner tokens mellem den 10. og 14. september.

I øjeblikket bevæger Apecoin-prisen sig stadig omkring 1,16 dollars. Det ser ud til, at de friske hval-tilførsler på 4,65 millioner dollars endnu ikke har overbevist de andre investorer helt. Dog mindsker tilførslerne chancerne for, at prisen falder til 0 dollars, som nogle allerede har frygtet. Resultaterne af Apecoin-fællesskabets igangværende ansøgninger vil sandsynligvis også påvirke prisudviklingen i de kommende uger.

På grund af deres økonomiske styrke har institutionelle organisationer og formuende ejere en betydelig indflydelse på blockchain-økosystemet. Derfor kan kryptohvaler, der køber Polygon (MATIC), Litecoin (LTC) og Apecoin (APE) til lavere priser denne uge, styrke andre investorers tillid til projekternes langsigtede levedygtighed.

Top  Ethereum Whale akkumulerer massive mængder ETH: Spekulationer om fremtidig prisudvikling og potentiale for at overgå Bitcoin

Derudover kan en positiv opfattelse tiltrække nye deltagere og fremme adoptionen midt i den nuværende bearish modvind. Hvordan priserne på de enkelte coins faktisk udvikler sig, vil selvfølgelig stadig være afventende.

Følg os for endnu flere oplysninger om krypto på: Twitter eller deltag i vores gruppe på Telegram.


Haftungsausschluss

I overensstemmelse med Trust-projektets retningslinjer er denne prisanalyse kun til informationsformål og skal ikke betragtes som finans- eller investeringsrådgivning. BeInCrypto forpligter sig til nøjagtig og upartisk rapportering, men markedsvilkårene kan ændre sig uden forudgående varsel. Udfør altid dine egne undersøgelser og konsulter en professionel, før du træffer finansielle beslutninger. Desuden er tidligere resultater ikke en garanti for fremtidige resultater.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button