AltcoinsKrypto News

L1 Terra Classic Task Force schließt Vorbereitungen für v2.2.0 Core-Upgrade ab – LUNC-Kurs reagiert positiv

L1 Terra Classic Task Force forbereder sig på Mainnet-lancering af v2.2.0 Core Upgrade

I den seneste uge har udviklerne i L1 Terra Classic Task Force (L1TF), der er ansvarlige for udviklingen af Terra Luna Classic, afsluttet forberedelserne til lanceringen af v2.2.0 Core Upgrade på Mainnet.

Det forventes, at v2.2.0 Core Upgrade bliver implementeret på Mainnet i september, efter at forberedelserne er afsluttet. I den forgangne uge gennemførte kerneteamet en succesfuld test af Rebels-2-testnettet.

Derudover har de samarbejdet med front-end- og kontraktteamene på testnettet for at sikre en problemfri overgang og bagudkompatibilitet. Opgraderingen sigter mod at forbedre den overordnede Terra Classic-infrastruktur. Desuden planlægger de en fuld opdatering af Cosmos SDK til version 46 og en opdatering af IBC-go til version 6.

På nuværende tidspunkt undersøger teamet muligheden for at overføre oraklet samt logikken bag 20% VP-begrænsningen fra cometbft og cosmos-sdk til kernen.

Terra-classic forventes at kunne benytte det kanoniske cometbft- og cosmos-SDK, hvilket vil reducere vedligeholdelsesomkostninger markant. Sprint #3 vil fokusere på at finpudse Core v2.2.0 og samarbejde med front-end- og kontraktteamene på testnettet for at sikre bagudkompatibilitet. Det forventes, at Mainnet-opgraderingen vil ske inden afslutningen af Sprint #3.

LUNC-Kursreaktion

I den forgangne uge har holdet vurderet LUNC-Cap-forslaget for at undgå, at chainen skaber flere LUNCs i hver blok. Udviklerteamet mener, at denne ændring kan udgøre en risiko for chainens stabilitet, selvom den kan forbedre indtægtskilden for delegerede, validerere og community-poolen.

Ifølge udvikleren Vinh Nguyen fra L1TF venter man nu på vedtagelsen af ​​governance-forslagsmekanismen, inden dette store upgrade implementeres. Når Terra Luna Classic-fællesskabet har godkendt forslaget, vil fuldnodeoperatører og validerere blive instrueret i at opgradere til version v2.2.0.

Top  Argentinere skifter til USDT for at beskytte deres opsparing mod hyperinflation

I forbindelse med denne udvikling har Terra Luna Classic (LUNC) og USTC vist tegn på opsving, da stemningen stiger. Markedet var generelt i en nedadgående trend indtil Grayscales sejr mod den amerikanske børsmyndighed, SEC. Efter sejren steg LUNC med 5% på 24 timer. Ved redaktionens afslutning blev LUNC handlet til $0,000064 med en markeds kapitalisering på $373.401.992. USTC handles til $0,012 efter en næsten 5% stigning inden for 24 timer.

I juli forudsagde en kryptoanalytiker ved navn Javon Marks, at LUNC kunne stige med næsten 400%. Dog faldt kursen fra $0,0000658 til $0,0000523, efter at der opstod uventet salgspress i midten af august. Uagtet det 34% fald viste LUNC sin modstandsdygtighed ved at kunne tvinge en ny stigning gennem flere mellemværdiopadgående bevægelser og rebounds.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button