BitcoinKrypto News

Langsigtet Bitcoin-investorer tager gevinst og forårsager mulig prisjustering: Analyserevealer.

BTC-prisforudsigelse: Kortvarig korrektion mulig

Lederen inden for kryptovalutaer, Bitcoin [BTC], kunne stå over for en kortvarig prisjustering, da on-chain data antyder, at mønter fra langvarige ejere (LTH’er) bevæger sig til kortvarige ejere (STH’er).

LTH’er tager gevinst

En nylig rapport fra CryptoQuant-analytiker Yosei Dent viser en stigning i antallet af langvarige BTC’er, der blev overført til børser, da prisen på Bitcoin overskred 51.000 dollars den 14. februar.

Ifølge Dent blev der overført 5.153 BTC’er, der havde været i en alder af 6 til 12 millioner dollars til disse børser. Disse investorer erhvervede deres mønter under det seneste bullmarked, der begyndte i 2019 og sluttede ved udgangen af 2021.

Mange BTC-indehavere er i overskud

På tidspunktet for skrivningen var BTC’s handelspris 51.245 dollars ifølge CoinMarketCap, med en stigning på næsten 30 % i værdi i løbet af den sidste måned.

Af alle adresserne, der holder BTC, anses 92,23 % for at være “i pengene”, hvilket betyder, at de holder den ledende aktiver med fortjeneste. På den anden side er der 5 % af adresserne, der holder deres BTC med tab, da de købte dem til priser mellem 52.000 og 67.000 dollars.

Det er vigtigt at bemærke, at bevægelsen af BTC fra LTH’er til STH’er normalt følges af en prisnedgang, da STH’er har en tendens til at være mere tilbøjelige til at sælge ved tegn på negativ stemning på markedet. Dent noterer dog, at denne bevægelse endnu ikke har nået en betydelig skala i forhold til tidligere cykler.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button