BitcoinEthereumKrypto News

Laut EZB-Chefvolkswirt: Zinssenkung in der kommenden Woche erwartet, aber keine Siegeserklärung

EZB-Chefvolkswirt Lane prognostiserer Zinssenkung

Ifølge EZB-Chefvolkswirt Lane er en første Zinssenkung i den kommende uge uundgåelig. Lane mener, at situationen i øjeblikket er tilstrækkelig til at fjerne det øverste niveau af restriktion. Han advarer dog om, at diskussionen om en Zinssenkung næste uge ikke bør tolkes som en sejrserklæring. Den efterfølgende EZB-rentemøde er planlagt til den 18. juli.

Dårlige udsigter for tyske start-ups

Ifølge en undersøgelse foretaget af Digitalverband Bitkom forventer hvert niende tyske startup konkurs inden for de næste 12 måneder. Den generelle situation for unge og hurtigtvoksende virksomheder er forværret i de seneste to år på grund af den sløje konjunktur.

Skærpelse af tilsynet med banker

I en ny vejledning fra EZB truer banktilsynet nu med at “revurdere egnetheden” af ledende medarbejdere samt i alvorlige tilfælde endda med at “fjerne sådanne medlemmer” fra ledelsen. Tilsynet har længe været utilfreds, især med institutternes fremskridt inden for risikodataaggregering.

Ifo Business Climate Index i maj

Ifo Business Climate Index formåede ikke at fortsætte sin opadgående tendens i maj og står stille på 89,3 point. Mens forventningerne til virksomhederne bedømmes mere optimistisk, viser den nuværende forretningsklima en markant tilbagegang. Selvom tallene fra i går bør tages med et gran salt, indikerer de stadig en gradvis stabilisering af konjunkturen i Tyskland.

Tagesausblick

I dag vil investorerne især være opmærksomme på amerikanske økonomidata, herunder forbrugertilliden fra Conference Board og udviklingen af boligpriserne. Den fortsatte nedgang i NAHB Building Climate i maj vil sandsynligvis begynde at afspejles i huspriserne i USA fra juni.

Top  21energy: Virksomhed fra Tyrol varmer huse op ved hjælp af krypto-mining

Renten- og aktiemarkeder

USA-børserne forblev lukket mandag, men udtalelser fra den franske Governing Council medførte en nedgang i de europæiske statsobligationsrenter. Den tyske 10-årige statsobligation faldt til 2,55%, mens den italienske pendant faldt til 3,82%. De tyske aktiemarkeder klarede sig bedre med en stigning på DAX, MDAX og TecDAX.

Adler Group

Den underskudsgivende ejendomskoncern Adler Group S.A. har nået enighed med en stor del af sine kreditorer om at udskyde gældsafviklingen. Enigheden giver koncernen tid til at sælge dele af sit portefølje af boliger. Vonovia, Tysklands største ejendomskoncern, er største aktionær i Adler. Kapitaltilførslen forventes at være afsluttet inden udgangen af 2024 eller kort derefter.

Ethereum

Ethereum fortsætter sin opadgående kurs, da markedet forventer, at investorerne i fremtiden vil købe både Bitcoin og Ethereum ETF’er. Spørgsmålet om “Stakings” er dog stadig ikke endeligt afklaret.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button