BitcoinKrypto News

Ledger-teamet håber, at nye brugere fra Bitcoin-ETF’er vil vælge selvopbevaring som den “virkelige anvendelse” af krypto

Ledger håber, at Bitcoin-ETF’erne vil øge brugen af selvopbevaring af kryptovaluta

Ledger, en førende producent af hardware-wallets til kryptovaluta, har store forhåbninger til de potentielt øgede brugere, der vil komme med indførslen af Bitcoin-ETF’er. Virksomheden ser ETF’erne som en mulighed for at introducere nye brugere til rummet og forhåbentlig få dem til at overveje selvopbevaring af deres kryptovalutaer.

En mulighed for selvopbevaring

Ledger-teamet mener, at selvopbevaring af kryptovaluta er den “sandfærdige anvendelse af kryptovaluta”. Ved at have kontrol over ens private nøgler, har man kontrol over sine kryptovalutaer uden at skulle overlade dem til en tredjepart. Dette sikrer en højere grad af sikkerhed og beskyttelse mod potentielle svindel.

Håbet om at øge brugen af selvopbevaring

Med lanceringen af Bitcoin-ETF’er håber Ledger at se en øget interesse for kryptovalutaer og en større tilskyndelse til at undersøge muligheden for selvopbevaring. Dette vil ikke kun være godt for virksomheden, men også for kryptovaluta-samfundet som helhed, da det vil fremme ideen om decentraliserede finansielle løsninger.

Konklusion

Med Bitcoin-ETF’erne ser Ledger en mulighed for at bringe flere brugere ind i kryptovaluta-verdenen og forhåbentlig få dem til at overveje selvopbevaring af deres kryptovalutaer. Virksomheden mener, at selvopbevaring er den virkelige anvendelse af kryptovaluta og håber at se en stigning i dens brug i takt med ETF’ernes indførsel.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Federal Reserve-Chef udtrykker bekymring over USA's enorme gæld i tv-interview.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button