BitcoinKrypto News

LKA Sachsen på Bitcoin-skattejagt: Sådan påvirker beslaglæggelsen markedet

LKA Sachsen beslaglægger enorme mængder Bitcoin

Siden midten af januar har det saksiske statslige kriminalpoliti (LKA Sachsen) beslaglagt omkring 50.000 Bitcoin fra sagen om den ulovlige streamingplatform “Movie2k.to”. Denne handling har skabt stor usikkerhed blandt kryptoinvestorer, da LKA gentagne gange har sendt Bitcoin til prominente børser som Coinbase, Kraken og Bitstamp for at sælge dem. Men hvordan foregår disse salg egentlig?

En kurssikker strategi

Selvom det kan virke som om, at salget via kryptobørser som Coinbase, Kraken og Bitstamp spiller en vigtig rolle, forsøger LKA Sachsen faktisk at følge en strategi, der beskytter kursen, ifølge BTC-ECHO’s markedsekspert Stefan Lübeck.

“Ud over salget via Coinbase, Kraken og Bitstamp har myndigheden for nylig også sendt større mængder BTC til markedsmageren Flow Traders. Dette antyder, at Flow Traders blev brugt som mellemmand til at tilbyde større mængder mønter til en gunstig kurs,” udtaler Lübeck.

Alternativ handel uden for børserne

Det virker som om, at LKA Sachsen hovedsageligt forsøger at slippe af med deres Bitcoin gennem handel uden for børserne (OTC). Dette ses tydeligt i transaktionsloggen, hvor overførsler til Wallets hos Flow Traders ofte ligger mellem 700 og 1.000 Bitcoin.

Derudover har transaktioner til FalconX eller Cumberland også fundet sted. Disse kryptomæglere fokuserer primært på institutionel handel, hvilket indikerer, at LKA Sachsen har foretaget OTC-salg for ikke at påvirke Bitcoin-kursen for meget.

Målet: 2,7 milliarder euro til statskassen

LKA Sachsen arbejder på flere fronter for at sælge deres Bitcoin. Hovedparten af salgene sker gennem OTC-handler, mens mindre mængder sælges på traditionelle kryptobørser. De Bitcoin, der ikke kan sælges, overføres tilbage til LKA’s egen Wallet af sikkerhedsmæssige årsager. Målet med hele denne operation er at skaffe knap 2,7 milliarder euro til statskassen i Sachsen.

Top  Røgslør over mysteriøs Ethereum-salg på 90 millioner dollars: Hvad betyder det for prisen på ETH?

Selvom Bitcoin-kursen korrelerer med salgene fra LKA, er den ikke den eneste årsag til den seneste prisnedgang i kryptovalutaen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button