Krypto News

Mærkets reaktion på Fitch Ratings ‘nedgradering af USA’s kreditværdighed sender chokbølger gennem aktiemarkedet og kryptomarkedet. Teknologivirksomheder og alternative kryptovalutaer lider tab, mens mulighederne stiger for nyere coins som XRP20, SHIBIE og COWABUNGA med potential for stor gevinst.

Fitch Ratings nedgraderer USA’s kreditværdighed

Fitch Ratings, et anerkendt ratingselskab, har for nylig offentliggjort, at det har nedgraderet USA’s kreditværdighed fra AAA til AA+. Denne nyhed har haft en øjeblikkelig indvirkning på markedet, især på tech-aktier, der tidligere har været korreleret med kryptomarkedet.

Kryptomarkedet og reaktionen på nedgraderingen

Efter nedgraderingen oplevede både dollaren og aktiemarkedet en kortvarig nedgang. NASDAQ100, Dow Jones og S&P500 viser alle røde tal, og det samme gælder for kryptomarkedet. Inden for de sidste 24 timer er prisen på Bitcoin faldet med 1,2%, og den ligger nu lige over 29.000 dollars. Det samlede marked for kryptokurrency er også faldet med næsten 1,5% og har en samlet markedsstørrelse på 1,16 billioner dollars. En gennemgang af de 100 største kryptokurver efter markedsstørrelse viser også tab. COMP, SUI, XRP og LTC er blandt de største tabere.

Spekulation i alternative kryptokurver

Da etablerede kryptokurver som Bitcoin og Ethereum har stagneret i måneder uden større gevinster, er der opstået mere spekulation om nyere kryptokurver. Især Initial Coin Offerings (ICO’er) har vundet popularitet blandt investorer. Tre tokens, der kan give høje afkast i august, er XRP20, SHIBIE og COWABUNGA. Disse tokens er blevet populære på grund af deres potentiale og muligheder for fortjeneste.

XRP20 – en kombination af “2.0-coins” og XRP-hype

Efter sejren over den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) blev Ripple og deres XRP-token mere populære blandt investorer. XRP20 er en ny token, der kører på Ethereum-platformen og tilbyder en Stake to Earn-mekanisme samt en Burning-mekanisme. Dette har tiltrukket mange investorer, og XRP20 har allerede opnået et beløb på ca. 250.000 dollars i presale. Det forventes, at det samlede mål på 1,85 millioner dollars vil blive nået inden længe. XRP20 har også høj likviditet på decentraliserede kryptobørser (DEX), hvilket muliggør effektiv handel.

Top  Er det stadig en god forretning at mine bitcoins?

SHIBIE med potentiale til at nå $100.000

Ofte kan “meme-coins” som SHIBIE give fantastiske afkast på kort tid – både 10.000% eller mere. I kølvandet på succesen med Barbie og Shiba Inu-mønterne er SHIBIE en meme-coin med potentiale til at opleve en kraftig prisstigning. Presalen for $SHIBIE-tokenet er allerede i gang, og målet er at opnå et salg på mindre end en million dollars. På grund af den aktuelle tendens er det meget sandsynligt, at presalen afsluttes inden timer. Med en lav markedsværdi og høj likviditet har $SHIBIE alle forudsætninger for at blive den næste meme-coin, der skyder i vejret.

$COWABUNGA Coin og Ninja Turtles-filmstart

Som tidligere succeser har vist, kan meme-coins eksplodere inden for få timer. Lige nu kommer Cowabunga-tokenet på markedet samtidig med udgivelsen af ​​Teenage Mutant Ninja Turtles-filmen. Presalen for $COWABUNGA-tokenet varer kun en uge, og der er et mål om et salg på $500.000. Med dette presale-mål er der god mulighed for en stærk stigning, hvilket kan resultere i ti-dobling af investeringen. På grund af det lave presale-beløb forventes det, at presalen bliver afsluttet før tidsfristen.

Konklusion

Kryptomarkedet reagerer på Fitch Ratings ‘nedgradering af USA’s kreditværdighed, og både traditionelle aktier og kryptokurver har oplevet fald. Til trods for dette er der stadig mange alternativer i form af nyere tokens og meme-coins, der har potentialet til at skabe betydelige gevinster for investorer. XRP20, SHIBIE og COWABUNGA er tre sådanne tokens, der kan vise sig at være gode investeringsmuligheder. Det er dog vigtigt at bemærke, at investering altid indebærer en vis risiko, og derfor er det vigtigt at foretage ens egen due diligence, før man investerer.

Top  Ripple fejrer sejr i retssagen mod SEC: XRP stiger med 23% og vinder 6 milliarder dollars i markedsværdi

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button