BitcoinKrypto News

Makroøkonomiske faktorer driver stigningen i Bitcoin – ETF-godkendelse ikke afgørende

Makroumfeld og langsigtede bekymringer om opadgående trend

Kryptovalutaen Bitcoin oplevede nylig en stigning til $35.000, primært påvirket af makroøkonomiske faktorer og ikke forventningerne om godkendelse af en spot-ETF. Virksomheden QCP Capital tilskriver rallyet til en lavere end forventet udbud af statsobligationer i første kvartal og en moderat holdning fra FOMC (Federal Open Market Committee) i USA’s centralbank. Disse faktorer har bidraget til faldende obligationsrenter og positive virkninger på risikoaktiver som Bitcoin.

Bitcoin-derivatmarked og ETF-spekulation

QCP Capital peger på øget aktivitet på Bitcoin-derivatmarkedet. Virksomheden understreger dog, at makroøkonomiske indikatorer som obligationsrenter har større indflydelse på Bitcoin end spekulationer om ETF’er. Dette antyder, at Bitcoin’s præstation primært bestemmes af bredere markedsdynamik og ikke specifikke nyheder relateret til ETF’er.

Schwankungen am Anleihemarkt und Risikobereitschaft der Anleger

Virkningerne af svingninger på obligationsmarkedet på investorernes risikosentiment påvirker også kryptomarkedet. QCP Capital påpeger specifikt, at afkastet på 30-årige statsobligationer har nået det højeste niveau i 16 år med over 5%. Disse udviklinger på obligationsmarkedet kan have betydelige konsekvenser for kryptovalutaer som Bitcoin.

Kommende begivenheder og udsigt for Bitcoin-prisen

I øjeblikket er prisen på Bitcoin $34.235, og der er en risiko for, at den etablerede opadgående trendkanal brydes. Handlende følger nøje med i høje derivatindikatorer og forventer samtidig godkendelse af spot-ETF’er, hvilket kunne øge Bitcoin’s spotpris yderligere. Det forventes, at de kommende kvartalsregnskaber fra Coinbase (NASDAQ:COIN) og Apple (NASDAQ:AAPL) samt offentliggørelsen af Non-Farm Payrolls-data vil påvirke den implicitte volatilitet og call-option præmierne.

Top  Bitcoin, Litecoin & Co: Sådan udvikler markedet sig fredag formiddag

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button