Krypto News

Mand sagsøger byen, fordi han ikke må grave en deponi op i sin søgen efter 192 millioner euro i bitcoin

Søgning på losseplads efter 192 millioner euro i Bitcoin fører til trusler om retssag mod byen

For ti år siden smed en mand fra Wales en harddisk med Bitcoins væk. For at finde skatten vil han grave en losseplads op. Byen modsætter sig dette, og ejeren truer med retssager.

Hvis man tidligt investerede i Bitcoin, er man i dag rig – hvis man vel at mærke har passet godt på sin kryptovaluta. James Howells ejer 8.000 Bitcoin, som ved den aktuelle kurs har en værdi på mere end 192 millioner euro (pr. 12. september 2023). Problemet er, at han ikke helt præcist ved, hvor de er henne. Howells tror, at harddisken med Bitcoins er på en losseplads i den walisiske by Newport. I august 2013 smed den tidligere IT-ekspert den ved en fejltagelse væk under en oprydningsaktion på sit kontor. Men da han kom i tanke om det, var det allerede for sent. Skraldemanden havde allerede hentet affaldet. Siden da har Howells gjort alt for at få fat i sin værdifulde harddisk. I årevis har han været i konflikt med byen Newport.

James Howells truer nu byrådet med retssager. Han planlægger at grave lossepladsen op, indtil han finder harddisken. Men byen modsætter sig dette og vil ikke give tilladelse til det. Ifølge “Telegraph” har Howells advokater sendt et brev til byrådet, hvor de kræver, at arbejdet kan begynde den 18. september. Hvis det ikke sker, vil de gå rettens vej. Der vil de forsøge at forbyde byen at udføre andre arbejder på lossepladsen og samtidig kræve erstatning.

“I ti år har jeg gjort alt for at samarbejde, men de vil ikke samarbejde. Derfor er vi nødt til at gå rettens vej”, siger James Howells til “Telegraph”. Han foretrækker dog stadig en udenretlig løsning. Hundredvis af millioner er begravet på lossepladsen, men byrådet vil ikke “alvorligt tale om det”: “Det betyder ikke noget, om det drejer sig om Bitcoin, guld eller diamanter – det at lade være med at tale om det overhovedet er idiotisk”. “Hvordan ville man selv have det, hvis nogen holdt ens ejendom tilbage? Ville man ikke gerne have det tilbage? Ville man ikke gøre alt for at få det tilbage?”, spørger han videre. Howells truer med at kræve mere end 500 millioner euro fra byen – så meget var hans Bitcoin værd på valutaens højdepunkt. Det ville sandsynligvis betyde, at den 128.000 indbyggere store by skulle gå fallit. “Hvordan kan man forklare det til skatteyderne i den nuværende situation?”

Top  Vigtig information om ophavsret og ansvarsfraskrivelse: Beskyttelse af indhold og advarsel mod finansielle risici i forbindelse med værdipapirer og kryptokurser

Byrådet er nu blevet irriteret. Den så uheldige indehaver af Bitcoin har allerede udarbejdet en plan for at grave lossepladsen grundigt igennem og i bedste fald finde harddisken. Det ville koste mere end 10 millioner euro, Howells vil betale omkostningerne selv og har også lovet donationer til byens projekter. Han har allerede sammensat et hold på 16 personer (herunder tidligere chef for lossepladsen), hvor alle medlemmer vil få en del, hvis det lykkes. Men alt dette er ikke muligt uden byens tilladelse. Og den har modsat sig dette i årevis og mener desuden ikke, at det er sikkert, at harddisken overhovedet er på stedet – eller om ejeren virkelig ville finde den der. Howells’ ønske afvises med henvisning til konsekvenserne for miljøet. I Newport er man efterhånden blevet småirriteret: “Vores holdning har ikke ændret sig”, udtaler en talsperson for byrådet til “Telegraph”. Yderligere kommentarer ønsker han ikke at komme med, man kunne bruge tiden bedre til at varetage byens borgere. Kilde: “Telegraph” / “Business Insider”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button