BitcoinKrypto News

Mand sagsøger kommunen for 8.000 mistede bitcoin: Vil grave på lossepladsen for at finde dem igen

Bitcoin: Mann verklagt Stadtverwaltung wegen 8.000 verlorener BTC

En mand har ifølge en artikel på Golem.de sagsøgt byadministrationen for at få lov til at grave på en losseplads og finde sine tabte Bitcoins til en værdi af flere millioner euro. Klageren hævder, at han for år tilbage ved et uheld smed en harddisk væk med adgangsdata til sine Bitcoin-wallets.

68.000 Dollar im Visier: Bitcoin wagt neuen Ausbruchsversuch

BTC-ECHO rapporterer om en ny stigning i Bitcoin-kursen mod 68.000 dollars. De kraftige tilstrømninger til Bitcoin-ETF’er, især BlackRock ETF’en med 309 millioner dollars i tilstrømninger, er afgørende for denne opsving.

Erste Verhaftung nach Bitcoin-Kursmanipulation durch gefälschten SEC-Tweet

Ifølge en artikel på heise online blev en mand fra Alabama anholdt, efter han havde deltaget i at overtage SEC’s X-konto for at manipulere Bitcoin-kursen. Denne handling førte først til en stigning på 1.000 dollars og derefter en nedtur på 2.000 dollars.

Bitcoin-Studie deckt auf: Kryptowährung doch kein “digitales Gold”?

T-online rapporterer om en studie fra Coinbureau, der viser, at Bitcoin ikke kan betragtes som en krisefast investering, som tidligere antaget – det mangler stabilitet og sikkerhed over for økonomiske svingninger.

Der Walzbachtaler Jan-Hendric Rakebrandt engagiert sich für nachhaltiges Bitcoin-Image

Ifølge BNN – Badische Neueste Nachrichten arbejder Jan-Hendric Rakebrandt fra Walzbachtal aktivt for at forbedre Bitcoin’s image med fokus på bæredygtighed og fremme af energibesparende foranstaltninger inden for kryptoindustrien.

Top  Kamala Harris udtaler sig om kryptovaluta: Hvad betyder det for USA's valgkamp?

Darum könnte der Bitcoin in den Wochen vor der US-Wahl auf Allzeithoch steigen

Ifølge Business Insider Deutschland forudsiger Standard Chartered en potentiel stigning i Bitcoin op til USA’s præsidentvalg på omkring 73.800 USD (ca. 70.000 EUR). Denne optimismen er baseret blandt andet på, at MicroStrategy-aktier i øjeblikket handles med en præmie.

Kilder: Golem.de, BTC-ECHO, heise online, T-online, BNN – Badische Neueste Nachrichten, Business Insider Deutschland

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button