BitcoinEthereumKrypto News

Mangler der interesse for Bitcoin? Ny analyse indikerer potentiale for massiv vækst

Da Bitcoin nærmer sig det tekniske modstandsniveau på 68.000 dollars efter en stigning på næsten 10% i den foregående uge, er der interessante observationer at gøre. Mens prisen stiger, falder interessen, hvilket kan indikere et potentiale for en stor bull-marked, ifølge kryptoanalytikeren Miles Deutscher.

Intet Interesse i Bitcoin? En tankevækkende situation

Deutscher påpeger en interessant indikator for markedets interesse for Bitcoin. I marts 2021, da Bitcoin-prisen ramte omkring 72.000 dollars, lå Coinbase-appen på 20. pladsen i App Store. I dag, hvor prisen er 68.000 dollars, er appen faldet til plads 440. Denne forskel antyder, at detailhandelsmarkedet endnu ikke er vendt tilbage, på trods af at prisen er tæt på det gamle all-time-high.

For en bull-marked er detailhandelsinteresse afgørende, da frygt for at gå glip af noget ofte driver de største prisstigninger. Den lave placering af Coinbase-appen peger på, at det brede privatinvestorinteresse pt. mangler.

Potentiale for Fremtidige Prisstigninger

Bitcoin har allerede nået høje niveauer uden markant deltagelse fra detailhandlen, hvilket ifølge Deutscher tyder på, at endnu højere prisniveauer kunne opnås, når det brede marked vender tilbage. App-rangeringer, især i USA, er en god indikator for markedets interesse.

Google Trends viser også det manglende interesse i Bitcoin-markedet på trods af en næsten all-time-high pris. Søgninger efter Bitcoin ligger langt under tidligere bull-markeders topniveauer. Dette indikerer, at den brede befolknings interesse endnu ikke er vendt tilbage. En stærk opadgående tendens kan dog forventes, når interessen igen intensiveres.

Den nuværende bull-marked har derfor stadig stort potentiale, især når detailinvestorer vender tilbage. Indtil videre ser det ud til, at stigningerne primært er drevet af institutionelle investorer.

Top  IOTA Stiftung: Finanserne er i krise - Stifter går på redningsmission i De Forenede Arabiske Emirater

Alternativ til Bitcoin: PEPU lancerer $20 mio. Presale

Investorer diversificerer i 2024 ud over Bitcoin og satser på nye mønter for at udnytte større afkastmuligheder. Disse investeringer tilbyder potentiel større gevinst, men også større risiko. Derfor holder mange disse positioner små og justerer dem regelmæssigt. Nyere meme-mønter har vist sig at være særligt stærke på det seneste.

Pepe Unchained har oplevet en stærk udvikling i de seneste uger og har indtil videre nået omkring 20 millioner dollars i presale. Teamet har til hensigt at opbygge et komplet økosystem omkring meme-mønter, hvilket adskiller projektet fra konventionelle meme-mønter ved at fokusere på langsigtet værdiskabelse.

En væsentlig grund til den høje efterspørgsel efter $PEPU er lanceringen af en egen Layer-2 løsning på Ethereum-blockchainen, som tillader hurtigere og billigere transaktioner. Dette koncept har allerede vakt investeringsinteresse.

For investorer er der mulighed for at købe PEPU-token i presale til en nuværende pris på 0,0103 dollars med en forestående prisstigning om 48 timer.DataExchange mellem ETH/BNB/USDT og PEPU er mulig ved at forbinde wallet med websitet.

Disclaimer

Det skal bemærkes, at aktier og andre investeringer altid indebærer risiko, herunder risikoen for tab af hele investeringen. Oplysningerne i denne artikel udgør ikke en opfordring til køb eller salg af værdipapirer og bør ikke erstatte professionel rådgivning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button