BitcoinKrypto News

Mannheim auf dem Weg zur “Kryptostadt” – bald überall mit Bitcoins zahlen

Betaling med kryptowährung i Mannheim

I Mannheim planlægger en initiativgruppe ved navn Kryptostadt at gøre byen til en kryptostadt, hvor betaling med digitale valutaer som Bitcoin bliver en norm i supermarkeder, restauranter og fritidsaktiviteter. Flere virksomheder i Mannheim er allerede med, herunder drogerimarkeder, supermarkeder og endda en tankstation. Der er også mulighed for at betale med kryptowährung i en lasertag-arena i Mannheim.

App-betaling uden direkte kontakt med kryptowährung

Initiativet Kryptostadt ønsker, at detailhandlere, restauranter og fritidsvirksomheder skal kunne acceptere kryptowährungen uden selv at have direkte kontakt med dem. Betalingen foregår gennem en app, som kunderne har på deres telefon. Virksomhederne modtager et krypto-terminal, hvor personalet blot skal scanne en kode for at fuldføre betalingen. Der påstås ikke at være nogen omkostninger forbundet hermed.

Anvend Nimiq Pay-appen til at betale

Fra sommeren 2024 forventes det, at det vil være muligt at betale med kryptowährung på 30 steder i Mannheim ved hjælp af en gratis app ved navn Nimiq Pay. Enhver virksomhed, restaurant, bar, hotel, fritidsvirksomhed eller firma kan deltage ifølge Kryptostadt-initiativet.

Mål: Mannheim som foregangsby for kryptowährungs-betaling

Kryptostadt-initiativet består af aktører inden for den europæiske kryptobranche og virksomheder inden for det traditionelle betalingsområde. Deres mål er at gøre kryptowährungen til en ubesværet og juridisk korrekt del af hverdagen. Målet er, at Mannheim bliver en førende by i Tyskland for betaling med kryptowährung, med et stort netværk af udbydere, hvor kunderne kan betale lige så nemt som med et betalingskort. Kryptostadt-initiativet hævder ikke at have profithensigter, men mange af deres supportere har det allerede, herunder en leverandør af terminaler og pengeautomater til kryptowährung.

Top  PEPE-Memecoin er under pres: Er en hard fork på vej?

Hvad er kryptowährung?

Kryptowährungen er digitale valutaer, der kun eksisterer på internettet. Der er ingen sedler eller mønter. Den primære forskel mellem traditionelle penge og kryptowährungen er, at de digitale valutaer fungerer uafhængigt af banker og stater. Der er ingen tilsynsmyndighed, der kontrollerer, hvor stor en mængde valuta der er i omløb, og alt sker i digitale netværk. Bitcoin er en af de mest kendte digitale valutaer, og handlen med kryptowährungen er fuldstændig anonym, da sikkerheden af informationen er det væsentligste element.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button