DeFiKrypto News

Marinade Finance blokerer britiske brugere på grund af strenge overholdelsesregler

Drakoniske Compliance-Regler

Marinade Finance, en førende decentral finansprotokol (DeFi) baseret på Solana, har nu blokeret brugere fra Storbritannien. Ifølge Cointelegraph kunne britiske kunder den 23. oktober ikke få adgang til deres hjemmeside.

Brugerne blev informeret om, at hjemmesiden ikke var tilgængelig i Storbritannien på grund af bekymringer vedrørende overholdelse af regler og forskrifter, der håndhæves af det nationale finanstilsyn, Financial Conduct Authority (FCA).

Marinade Finance dominerer Solana-netværket

Marinade Finance udgør mere end to tredjedele af al den omsatte værdi på Solana med en total låst værdi på over 265 millioner dollars.

Marinade er ikke den første platform, der forlader det britiske marked. Binance stoppede med at registrere britiske brugere den 16. oktober, efter at deres lokale betalingsgateway afsluttede samarbejdet. Bybit forlod Storbritannien i september, og PayPal har deaktiveret kryptotransaktioner for deres britiske kunder. I øjeblikket forsøger betalingsudbyderen at finde ud af, hvordan de kan imødekomme de nye og komplekse regler.

“Rene og fair” reklamer er et fokus for FCA

FCA introducerede nye regler for kryptofirmaer tidligere på måneden for at fremme “rene, fair og gennemsigtige” reklamer. MoonPay, OKX og andre kryptovirksomheder har offentliggjort deres planer om at overholde reglerne.

Den 8. oktober tilføjede FCA 143 virksomheder til deres ret omfattende “advarselsliste”, herunder førende børser som KuCoin. Tilsynsmyndigheden opfordrede kunderne til at “undgå” at handle med virksomheder på listen.

Strafferetlige anklager

Jayson Probin, chef for kryptoreklame hos FCA, antydede, at virksomheder, der ikke overholder reglerne, kan blive strafferetligt forfulgt. Han skrev på LinkedIn:

Top  Genesis tilbyder gunstige saneringsrater i sin restruktureringsplan

“Vi vil træffe beslutsomme foranstaltninger mod personer, der ulovligt annoncerer over for britiske forbrugere. Dette kan omfatte, men er ikke begrænset til, inkludering af virksomheder på vores advarselsliste, anmodning om afbrydelse af hjemmesider, sociale mediekonti, apps og alle andre reklameforanstaltninger, der overtræder reglerne, samt håndhævelsesforanstaltninger.”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button