Krypto News

Mario Götze: “Jeg investerer i 55 start-ups fordi jeg har lyst til at engagere mig og ikke kun passivt øge min formue”

Mario Götze: At være både professionel fodboldspiller og investor

Investering i 55 start-ups

Mario Götze, en velkendt professionel fodboldspiller, har investeret i intet mindre end 55 start-ups. Men hvorfor vælger han at lægge sine penge i disse nye virksomheder? Ifølge Götze selv handler det ikke kun om at øge sin formue passivt, men også om at engagere sig direkte med iværksættere og deres innovative ideer.

Balancen mellem professionel fodbold og investering

Selv med en så omfattende investeringsportefølje prioriterer Mario Götze stadig sin karriere som professionel fodboldspiller i første omgang. Han understreger vigtigheden af at have en god balance mellem sit familie- og arbejdsliv samt investeringsaktiviteter. Götze mener, at en effektiv styring af ens tid er afgørende, især med hans rolle som både fodboldspiller og investor.

Tid til investering

Mario Götze finder tid til at beskæftige sig med investeringer primært om aftenen, når hans børn sover. Han er også villig til at udveksle ideer med andre investorer, selv når han er på farten og i busser under udekamprejser. Den 31-årige fodboldstjerne ser investering som en kilde til stor glæde og dedikerer den tid, det kræver, for at være aktiv på dette område.

Top  Den store rysten på markedet - hvad skete der, og hvad kan vi forvente fremadrettet?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button