AltcoinsKrypto News

Mastercard søger samarbejde med selvbevarende wallet-udbydere for at udvide sin tilstedeværelse i Web3-området

Mastercard undersøger potentialet for samarbejde med selvopbevarings-tegnebogsplatforme som MetaMask og Ledger som en del af deres strategiske satsning på Web3-området. Ifølge en intern rapport fra en Web3-strategi-workshop ser Mastercard integreringen af betalingskort med selvopbevarings-tegnebøger som en gensidigt fordelagtig mulighed. Både tegnebogsudbydere og kortindehavere kan drage fordel af dette samarbejde. Tegnebogsudbydere kan øge deres brugerbase og brugernes loyalitet, mens kortindehavere kan bruge deres kryptovaluta problemfrit.

Mastercard erkender dog, at lancering af kort i nye regioner kan være ressourcekrævende. Derfor kan selskabet og deres udstedelsespartnere yde support på dette område.

Udover disse initiativer undersøger Mastercard angiveligt også nye modeller for global udstedelse, der udnytter stablecoins og “billige hurtige blokke”. Rapporten specificerer ikke, hvad der menes med “billige hurtige blokke”, men det er sandsynligt, at det henviser til brugen af stablecoins på lag-2-løsninger eller på basislaget af andre blockchain-netværk end Bitcoin eller Ethereum.

Derudover arbejder Mastercard på kryptorelaterede projekter gennem en række nye løsninger. Disse omfatter Mastercard Multi-Token Network, Crypto Credential, CBDC Partner Program samt nye kortprogrammer, der forbinder Web2- og Web3-teknologier.

Mastercard følger en generel tendens blandt store kreditkortnetværk, der dykker ned i kryptolandskabet, på trods af en udfordrende regulatorisk atmosfære i mange dele af verden. En anden stor spiller på området, Visa, har tidligere bekræftet sit engagement i krypto og afvist nylige rapporter om, at betalingsgiganten planlægger at sætte deres kryptoindsats på pause på grund af usikre markedsforhold.

Visa har blandt andet arbejdet med kryptoprojekter og har lavet en test med Ethereum for at demonstrere, hvordan brugere kan betale deres transaktionsgebyrer direkte i fiat-valuta ved hjælp af Visa-kortbetaling.

Top  Kan Coinbase-aktien fortsætte sin stigning og stige med yderligere 165 procent?

Ifølge CoinDesks rapport planlægger Mastercard nu at udgive en række franchise-standarder som deres næste skridt inden for kryptoområdet. Disse standarder sigter mod at sikre forbrugerbeskyttelse, prisnedsættelse og overvågningskrav for transaktioner. Hvis standarderne valideres, vil Mastercard lancere et kort, der retter sig mod enten EU eller Storbritannien som deres første marked.

Den overordnede målsætning er angiveligt at tilbyde brugere en enkel og skatteeffektiv løsning, der muliggør problemfrie transaktioner uden behov for forudfinansiering eller brug af eventuelle kryptovalutabeholdninger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button