BitcoinKrypto News

Matt Gaetz vil have, at amerikanere kan betale deres føderale skat i Bitcoin: Hvad betyder det for kryptoakceptansen i USA?

Den amerikanske kongresmedlem Matt Gaetz har foreslået, at føderale skatter kan betales i Bitcoin. Dette lovforslag har potentiale til at markant fremme accepten af kryptovalutaer i USA. Hans forslag kræver dog klare reguleringsrammer for at undgå markedsmæssige forstyrrelser.

Matt Gaetz foreslår Bitcoin til føderale skatter

Matt Gaetz, en kongresmedlem fra Florida, ønsker at ændre Internal Revenue Code fra 1986 for at tillade betaling af føderale skatter i Bitcoin. Lovforslaget opfordrer Finansministeriet til at tillade, at skatteyderen kan betale enhver pålagt skat i BTC.

Gaetz ser dette som et middel til at fremme innovation, øge effektiviteten og udvide fleksibiliteten for amerikanske borgere. Den foreslåede lovtekst lyder:

“Finansministeriet skal udvikle og implementere en metode, der tillader enhver skat, der pålægges en person, at blive betalt med Bitcoin.”

Nancy Mace, en kongresmedlem fra South Carolina, støtter lovforslaget og ser det som en mulighed for at fremme hendes eget forslag om ejendomsacquisition. Mace udtalte:

“Okay, lyt til os: Brug dine bitcoins til at betale skat med Rep. Matt Gaetz lovforslag og få et lån med vores krypto lov.”

Hvis lovforslaget vedtages, vil det være et betydeligt skridt for accepten af kryptovalutaer i USA. Det ville ikke kun være en massiv ændring i den nuværende amerikanske skattelovgivning, men også have alvorlige konsekvenser for Bitcoin-investorer. Regeringen ville være nødt til at konvertere disse beholdninger til kontanter hver gang de skal dække deres udgifter, hvilket potentielt kan føre til udbudssok.

For at sætte det i perspektiv: Den samlede føderale skat, der blev betalt af amerikanske skatteydere i 2023, var omkring 1,7 billioner USD. Hvis bare en lille procentdel af disse skatteydere, lad os sige 1 procent, betalte deres skatter i Bitcoin, ville det svare til omkring 18 milliarder USD i BTC.

Top  Justin Sun enthüllt: Lagert über 100.000 Bitcoin auf der Kryptowährungsbörse Huobi

Dog ville indførelsen af Bitcoin-betalinger til skatter kræve klare reguleringsretningslinjer og juridiske rammer for at sikre overholdelse og forhindre potentielt misbrug af systemet. Usikkerhed eller reguleringsændringer vedrørende skattebetaling i BTC kunne også påvirke markedssentimentet og kursen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button