DogecoinKrypto NewsShiba Inu

Meme Moguls Presale stormer frem – når 1,62 millioner dollars og overstiger en vurdering på 2 millioner dollars

Meme Moguls er det nye buzzord på kryptomarkedet. Den seneste nedadgående tendens for Meme-markedet har rejst spørgsmål om fremtiden for Meme-tokens som Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB). I lyset af dette har Meme Moguls (MGLS) formået at gnistre interesse med deres før-salg og opnået en værdiansættelse på over 2 millioner dollars, med en stigning på over 100 % til 1,62 millioner dollars i den fjerde fase af før-salget.

Meme Moguls adskiller sig fra andre Meme-tokens med et unikt spil og et robust tokensystem. Platformen tilbyder brugerne muligheden for at klatre op ad ranglisterne, tjene passiv indkomst, bruge meme-inspirerede aktiver og optjene eksklusive belønninger og NFT’er. Derudover tilbyder Meme Moguls en handelsgren, hvor handlende kan dele deres færdigheder, få adgang til forskellige investeringsmuligheder og blive en del af eliten.

MGLS-tokenet er ikke kun en anden Meme-coin. Det fungerer som livskraften i hele økosystemet og giver brugere styre-rettigheder, adgang til markedspladsen og potentialet for 100-dobling af værdien.

På trods af nedturen for Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB) formår Meme Moguls at imponere med sit imponerende før-salgsresultat, værdiansættelse og stigning i værdi. Dette skyldes platformens innovative spil-for-tjen-model og robuste tokensystem.

Det er vigtigt at bemærke, at investering altid indebærer en vis grad af risiko. Det er klogt at udføre din egen due diligence, før du investerer.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Top  Welche Kryptowährungen ziehen die Aufmerksamkeit der Krypto-Wale im Oktober 2023 auf sich?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button