Krypto News

Metacade og Shockwaves.AI skaber bølger i Krypto-Gaming-verdenen

Metacade’s strategiske partnerskab med Shockwaves.AI ryster op i krypto-gaming verdenen

Metacade bygger videre på deres meget succesfulde ICO fra april 2023 på 16,4 millioner dollars ved at indgå partnerskaber med førende aktører inden for blockchain gaming-branchen. Den 19. november annoncerede det førende Web3- og krypto-gaming-samfund, at de har indgået et strategisk partnerskab med Shockwaves.AI.

Denne meddelelse, som blev annonceret den 17. november, er endnu et skridt for Metacade, der aktivt udvider deres økosystem og samfund. Det strategiske partnerskab vil integrere Shockwaves i de mange spil på Metacade.
Shockwaves er en blockchain-spilplatform, der kombinerer generativ AI-baserede NFT’er, algoritmiske metaverser, virtuelle verdener og immersivt gameplay med førsteklasses lyd og musik. Deres online-ego shooter-spil giver spillere mulighed for at kæmpe mod andre AI-karakterer eller træne dem. Hver karakter vil have en virtuel tegnebog, hvorfra spillere kan optjene krypto-belønninger, når deres karaktere samler erfaring. Platformen bruger en chatbot baseret på et sprogmodel, der muliggør kommunikation mellem spillere og deres karakterer.

Som det native token og governance-token for Shockwaves-økosystemet, tillader NEURO spillere at tjene krypto-belønninger. Dette opnås ved at kæmpe mod andre spillere og deres karakterer, handle med deres NFT-aktiver i spillet og sælge deres virtuelle land, hvilket giver spillet en stærk GameFi-aspekt. Shockwaves tilbyder spillerne adskillige monetiseringmuligheder og er et af de spil, man bør have øje på i 2023 og fremover.

Hvad er Metacade?

Metacade er ikke bare endnu en blockchain spilplatform, men genopfinder, hvad Web3- og krypto-gaming kan være. Metacade har til formål at revolutionere blockchain gaming og blive det førende fællesskab for krypto-gaming med et robust P2E-belønningsystem og en katalog over de bedste titler inden for Web3-gaming-sektoren.

Top  Danske forskere mener at have fundet formel til at forudsige Bitcoin-kursen på en million dollars

Dette betyder, at Metacade-medlemmer har adgang til en enorm verden af potentielle indtægtskilder, hvor de kan spille deres yndlingstilte og tjene penge. Ligeledes kan de mest aktive fællesskabsmedlemmer, der fremmer engagementet mellem udviklere og spillere og bidrager med indhold til platformen, optjene en andel af platformens native token, MCADE. Derudover opmuntrer Metacade uafhængige spiludviklere til at realisere deres ideer ved at tilbyde finansieringsmuligheder gennem deres Metagrants-initiativ.

Den krypto-spilplatform er kendt for sit regelmæssige engagement og Ask Me Anything (AMA) sessioner mellem brugere og Metacade-teamet på YouTube. Disse sessioner er et vigtigt tegn på protokollens fremtidige retning som en decentral, autonom organisation. På denne måde har hvert medlem og ejer af Metacade direkte adgang til protokollens ledende skikkelser og sætter dermed en standard for gennemsigtighed, som ingen anden blockchain-gaming-protokol når. Metacade er også hjemsted for forskellige konkurrencer, arbejde-til-tjen-koncepter og en Web3 jobsøgning, der hjælper medlemmer med at finde deres næste karrieremulighed i branchen.

Hvordan fungerer Metacade?

Metacade er mere end bare den største blockchain spilplatform i branchen. Projektet giver ikke kun utallige spillere mulighed for at åbne forskellige indtægtskilder ved at spille de bedste blockchain-titler i spilbranchen og de mange konkurrencedygtige krypto-spil. Metacade tilbyder også ikke-udviklere muligheden for at monetisere deres talenter gennem deres Create-to-Earn-initiativ. Fællesskabsmedlemmer kan for eksempel fremme brugerengagementet på platformen ved at lave spilanmeldelser og memes, give indsigt i betatest og interagere med andre brugere på Metacade-platformen. Sådanne bidrag kan være lønnet med MCADE-tokens, hvilket giver Metacade-brugere endnu en mulighed for at tjene krypto på platformen.

Derudover udvikler Metacade fra 2024 en Work-to-Earn-mekanisme, der vil fremme skabelsen af jobs inden for Web3- og krypto-gaming-nichen. Platformen vil fungere som et springbræt for udviklere, men også enkeltpersoner, der er interesseret i en karriere inden for blockchain-gaming. Interesserede vil blive forbundet med spilstudier, der muligvis har brug for deres talenter.

Top  Ethereum ICO-adresser bliver aktive: Hvad driver ejerne denne gang?

Sats på fremtiden for GameFi med Metacade i dag

For GameFi-sektoren forudsiges en eksponentiel vækst fra 9 milliarder dollars i 2021 til 90 milliarder dollars i 2031, hvilket svarer til en ti-dobling af værdien. Dermed er GameFi en af de hurtigst voksende sektorer inden for kryptobranchen. Og i GameFi-verdenen er der ingen projekt med visionen og ambitionen fra Metacade. Det gør MCADE-token til en undervurderet investeringsmulighed.

Omfanget, som MCADE er tilgængelig på store børser, giver tokenet en enorm potentiel værdistigning, forudsat at blockchain-gaming-platformene fortsætter deres opadgående trend. Ingen anden krypto-spilplatform er så robust eller rig på indtægtsgivende muligheder som Metacade. Investorer, der ønsker at udvide deres portefølje med fremtiden for GameFi, vil finde Metacade som en yderst interessant investering for 2023 og fremover.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button