BitcoinKrypto News

MetaMask introducerer nye funktioner til direkt håndtering af Bitcoin og andre kryptokurser i deres wallet

MetaMask, den førende udbyder af ikke-forvaltede krypto-wallets, har introduceret en funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere Bitcoin og flere andre kryptokurser direkte. Efter den nylige integration af “Sælg”-funktionen i deres wallet, præsenterer MetaMask nu “Snaps”, som er en betydningsfuld forbedring inden for kryptokurser.

Hvad er MetaMask-Snaps?

“Snaps” er tredjepartsudviklede plugins, der udvider MetaMasks funktionaliteter. Udover Ethereum-baserede tokens kan brugerne nu placere Bitcoin i deres MetaMask-wallet. Med Snaps kan brugerne udvide deres MetaMask-wallet med ekstra funktioner. Disse funktioner, kendt som Snaps, er udviklet af eksterne udviklere og kan indstilles direkte i MetaMask-wallet.

Brugere kan dog ikke bare integrere deres netværk i Web3-wallet som de kan med EVM-kompatible netværk som Arbitrum, BNB Chain og Optimism. I stedet skal de først implementere en tredjeparts-plugin. Ved hjælp af disse plugins, kendt som Snaps, kan brugere administrere Bitcoin og andre ikke EVM-kompatible digitale valutaer via MetaMask.

Tidligere krævede det, at brugerne havde separate wallets til at administrere både Ethereum og Bitcoin. Den banebrydende del af “Snaps” er, at det teoretisk set muliggør administrationen af enhver kryptokurrency via kun én Web3-wallet – MetaMask. Derudover giver det udviklere mulighed for problemfri integration af deres wallets.

Hvordan bruger jeg Snaps?

Her er en mere simpel vejledning.

Veiledning

Sådan bruger du Snaps i MetaMask:

  • Åbn din MetaMask-wallet og gå til “Snaps”-afsnittet!
  • Vælg det ønskede plugin, f.eks. Zion’s Bitcoin-plugin!
  • Installer og godkend pluginnet! Vær forsigtig: Ikke alle plugins er sikre, og da Snaps er nyt, kan der opstå problemer.
  • Når Zion-pluginnet er sat op, kan du nu tilføje Bitcoin til din wallet ved at købe det eller overføre det fra en anden wallet.
  • Nu kan du administrere dine Bitcoins i MetaMask med Zion. Du kan endda udføre Lightning-transaktioner, men du skal bekræfte dem i MetaMask. Hvis du bruger andre plugins som Solana eller Cosmos, er processen i det væsentlige den samme.
Top  Bitcoin-analytiker afslører fællespunkt mellem de førende teorier

Bitcoin hos MetaMask

Sammenfatning

Snaps Open Beta vil have en række forhåndsgodkendte Snaps, som er blevet gennemgået af både eksterne parter og MetaMask-teamet. Denne åbne beta er den første milepæl på vejen mod et system uden begrænsninger. Det ultimative mål for Snaps er at have det fuldstændigt åbent og frit for enhver tilsynsførende.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button