Krypto News

MEW indgår partnerskab med animationsstudio: Lancering af 3D-animationsserie på Solana-Blockchain’en

Mew og Locus Partnerskab: Ny 3D-Animations serie på vej

Mew, kendt for sin katte-relaterede Memecoin på Solana-Blockchain, har nu indgået et partnerskab med animationsstudiet Locus for at lancere en ny 3D-animations serie. Ifølge Mew er de den første globale underholdningsbrand og produktlinje i detailhandlen, der er skabt af et Memecoin-fællesskab.

Mew vil nå ud til film- og tv-publikum

Locus producerer allerede succesfulde 3D-animationer og tv-serier, primært rettet mod det koreanske marked. Virksomheden har i det forgangne år rejst omkring 17,5 millioner dollars i sin Pre-IPO-fase. Locus planlægger nu at lancere en børsnotering i starten af næste år med det formål at ekspandere internationalt.

Imens sigter Mew mod at blive verdens mest kendte Memecoin. Ved at udvide sin digitale tilstedeværelse med Locus’ 3D-animationer ønsker Mew at træde ind på scenen og vinde opmærksomhed fra film- og tv-publikummet.

Mew: Katte-Mønt vil tidobles brugerantallet

I krypto-verdenen har Solana Memecoin fået opmærksomhed ved lanceringen i marts 2024, hvor tokens blev uddelt via en Airdrop til BONK-, WIF- og Solana-Saga-2-ejere. Mew er den første token med kattemotiv, der midlertidigt nåede en markeds kapitalisering over 900 millioner amerikanske dollars. Derfor er tokenet meget populært hos Memecoin-købere.

Mew ser sig selv som pioner indenfor en ny æra af katte-mønter. Indtil nu har hovedvægten været på Memecoins med hundemotiver. Mew hævder at have omkring 200.000 token-ejere i øjeblikket og har til hensigt at øge dette tal til 2 millioner inden udgangen af året.

Top  Kan Pepe Coin nå 1 US Dollar denne uge? - En nærmere kig på PEPE prognosen

Kunst og tøj med kattemotiver er planlagt

Med det nye samarbejde indenfor digitale medier planlægger Mew også at opnå mere opmærksomhed udenfor krypto-verdenen. Gennem kombinationen af memes og popkultur ønsker Mew at tiltrække opmærksomhed. Derfor vil der blive produceret ny kunst, tøj og underholdningsprodukter baseret på deres Memecoin-karakter.

Partneren Locus har produceret populære serier som Red Shoes og Yumi’s Cells, der begge er elsket i Korea, og deres filmproduktioner er blevet udgivet i 128 lande over hele verden. Gennem samarbejdet med Mew ønsker Locus at skabe en ny ikon med kulturel relevans. Gennem førsteklasses animation og støtte fra Solana-baserede fællesskaber sigter de på at nå ud til et bredt publikum.

“Med vores ekspertise indenfor historiefortælling og animationsproduktion ønsker Locus at udvide hurtigt til produktion af brandindhold og forretning med digitale IP-aktiver. Dette samarbejde med Mew markerer begyndelsen på Locus’ rejse ind i Web3-markedet og tilbyder betydelige muligheder for fremtidige forretningsmuligheder,” siger Leo Kangsan Kim, chef for DX Business Division hos Locus.

Mew på de digitale platforme

Få mere information om Mew og Locus på følgende sider:

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button