BitcoinKrypto News

Michael Saylor øger sit Bitcoin-portfolio og satser på AI – hvad betyder det for markedet?

Michael Saylor og MicroStrategy fortsætter med at styrke deres position på kryptomarkedet og har investeret yderligere 37,2 millioner USD i 850 BTC i januar, hvilket bringer deres samlede beholdning op på imponerende 190.000 coins. Virksomheden udnytter markedets volatilitet og køber tokens til en gennemsnitspris, der ligger 9 procent under den aktuelle kurs.

Saylor betragter SEC’s godkendelse af Bitcoin Spot ETFs som en historisk udvikling, der har potentiale til på lang sigt at sende kursen op på op imod fem millioner USD. Denne udvikling understreger endnu engang Saylors visionære strategi om at revolutionere de traditionelle finansmarkeder og drive kryptoverdenen fremad.

Saylor udnytter Bitcoin Volatilitet og satser på AI

En nylig offentliggjort rapport har fremhævet MicroStrategys succes det forgangne år. Især indførelsen af kunstig intelligens (AI) i nogle forretningsstrategier træder tydeligt frem.

“2023 var et ekstraordinært år for MicroStrategy. Vi har strategisk rejst kapital for at markant øge vores Bitcoin beholdninger. Derudover har vi lanceret innovationer på markedet. Dette inkluderer MicroStrategy AI, vores første førende AI-baserede BI-værktøj.”

Derudover oplyste virksomheden, at de siden slutningen af september 2023 har erhvervet en betydelig mængde Bitcoins. Virksomheden udnyttede markedets volatilitet til at opnå en gennemsnitlig købspris, der ligger under den aktuelle kurs.

“31.755 Bitcoins blev erhvervet siden udgangen af tredje kvartal for 1,25 milliarder USD. Det svarer til 39.411 USD pr. BTC.”

Det aktuelle Bitcoin-kurs er 43.081 USD. Den gennemsnitlige pris, som MicroStrategy har betalt pr. BTC, ligger dermed ca. ni procent under den aktuelle kurs.

Top  DAX oplever aftagende opadgående tendens efter vigtige konjunkturdata

Jüngste Aussagen von Michael Saylor

I december 2023 udtalte Saylor, at SEC’s nylige godkendelse af Bitcoin Spot ETFs overgår de fleste udviklinger inden for det traditionelle finanssektor de seneste årtier.

“Det er ikke urimeligt at hævde, at dette kunne være den største udvikling på Wall Street de sidste 30 år.”

Saylor ser godkendelsen af Bitcoin Spot ETFs som en af ​​de tre nødvendige katalysatorer, før kursen kan nå op på fem millioner USD. En anden katalysator er FASBs regnskabsstandarder for retfærdig værdi, som blev vedtaget i december 2023. Dog mangler der stadig en katalysator: at banker kan opbevare og pantsætte BTC som sikkerhed.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button