Krypto News

MicroStrategy-Aktie krydser 100-dages linjen nedad efter tilbagegang – Hvordan klarer den sig i det langsigtede perspektiv?

MicroStrategy-Aktienoversigt

MicroStrategy-Aktien har oplevet en nedgang og krydsede den 100-dages linje på 1.346,50 EUR den 2. august 2024.

Siden den 29. marts 2023 har MicroStrategy-Aktien været i en langsigtet opadgående trend og har i denne periode opnået en værditilvækst på +504,92%. Afstanden til den 200-dages linje er i øjeblikket +35,22%.

Performancen gennem de sidste ti år

Selvom MicroStrategy har haft en årlig gevinst på 27% i de sidste ti år, anses investeringsrisikoen for at være høj med en tabratio på 6,6. Derfor betragtes MicroStrategy ikke som en mester og er ikke blandt de 100 bedste og sikreste aktier i verden, der i gennemsnit har vundet 16,1% årligt i de sidste ti år. Som et resultat er MicroStrategy heller ikke en kandidat til BCDI- indekserne, boerse.de-fonde og boerse.de-formueforvaltning.

Investeringsalternativer til MicroStrategy-Aktien kan findes i boerse.de-Aktienbrief, som kan downloades gratis og helt uforpligtende.

Top  SEC reicht Klage gegen Kryptobörse Kraken ein: Kundengelder unrechtmäßig verwendet und Wertpapiere nicht registriert

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button